Trebuiesc un nr. de pesti cu sot adica 2 4 6 8 e.t.c. Se curata pestii si se desfac de oase. Se vor taia pe lungime, dar nu de tot, apoi dupa ce se vor curata se cauta sa se potriveasca cate doi astfel se vor face perechi. Pregatim o umplutura din o legatura de patrunje si una de marar, taiate marunt, se amesteca cu ou si un ardei iute tocat marunt, se pot pune ci cateva ciuperci taiate marunt. Se pune umplutura intre pestii facuti pereche. Uleiul in tigaie trebuie sa fie consistent si incins astfel se vor pune la prajit. Separat se face un sos alb cu gust pregnant de lamaie si usturoi doar o ideie.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii