autor:

OVIDIU TIRON

» » Mancaruri cu peste

Platica umpluta a la Ovideasca

Autor: OVIDIU TIRON (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 februarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: OVIDIU TIRON (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 februarie 2007

Ingrediente
Platica (in numar cu sot) patrunjel, marar, ou, in fuctie de cati pesti aveti, ciuperci 300g., Pt. sos o lingura faina, o ceapa taiata marunt si lapte pt. a desface sosul.

Dificultate: Ridicata Timp: 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Trebuiesc un nr. de pesti cu sot adica 2 4 6 8 e.t.c. Se curata pestii si se desfac de oase. Se vor taia pe lungime, dar nu de tot, apoi dupa ce se vor curata se cauta sa se potriveasca cate doi astfel se vor face perechi. Pregatim o umplutura din o legatura de patrunje si una de marar, taiate marunt, se amesteca cu ou si un ardei iute tocat marunt, se pot pune ci cateva ciuperci taiate marunt. Se pune umplutura intre pestii facuti pereche. Uleiul in tigaie trebuie sa fie consistent si incins astfel se vor pune la prajit. Separat se face un sos alb cu gust pregnant de lamaie si usturoi doar o ideie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Platica umpluta a la Ovideasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Bors de peste

Bors de peste

In oala cu ulei si 1pahar cu apa,se pune ceapa tocata marunt,radacinoasele date pe razatoare iar

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Crap pe pat de zacusca, la cuptor

Crap pe pat de zacusca, la cuptor

Punem intr-o oala la fiert fasolea cu un praf de sare. După ce a dat intr-un clocot aruncăm apa,

4 voturi    2 comentarii
4h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

30 min

15 voturi

Ingrediente

  • Platica (in numar cu sot) patrunjel
  • marar
  • ou
  • in fuctie de cati pesti aveti
  • ciuperci 300g.
  • Pt. sos o lingura faina
  • o ceapa taiata marunt si lapte pt. a desface sosul.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Crap la punga maggi