autor:

OVIDIU TIRON

» » Mancaruri cu peste

Platica umpluta a la Ovideasca

Autor: OVIDIU TIRON (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 februarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: OVIDIU TIRON (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 februarie 2007

Ingrediente
Platica (in numar cu sot) patrunjel, marar, ou, in fuctie de cati pesti aveti, ciuperci 300g., Pt. sos o lingura faina, o ceapa taiata marunt si lapte pt. a desface sosul.

Dificultate: Ridicata Timp: 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Trebuiesc un nr. de pesti cu sot adica 2 4 6 8 e.t.c. Se curata pestii si se desfac de oase. Se vor taia pe lungime, dar nu de tot, apoi dupa ce se vor curata se cauta sa se potriveasca cate doi astfel se vor face perechi. Pregatim o umplutura din o legatura de patrunje si una de marar, taiate marunt, se amesteca cu ou si un ardei iute tocat marunt, se pot pune ci cateva ciuperci taiate marunt. Se pune umplutura intre pestii facuti pereche. Uleiul in tigaie trebuie sa fie consistent si incins astfel se vor pune la prajit. Separat se face un sos alb cu gust pregnant de lamaie si usturoi doar o ideie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Platica umpluta a la Ovideasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Ridicata

Timp

30 min

15 voturi

Ingrediente

  • Platica (in numar cu sot) patrunjel
  • marar
  • ou
  • in fuctie de cati pesti aveti
  • ciuperci 300g.
  • Pt. sos o lingura faina
  • o ceapa taiata marunt si lapte pt. a desface sosul.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Cod in crusta de mac