Trebuiesc un nr. de pesti cu sot adica 2 4 6 8 e.t.c. Se curata pestii si se desfac de oase. Se vor taia pe lungime, dar nu de tot, apoi dupa ce se vor curata se cauta sa se potriveasca cate doi astfel se vor face perechi. Pregatim o umplutura din o legatura de patrunje si una de marar, taiate marunt, se amesteca cu ou si un ardei iute tocat marunt, se pot pune ci cateva ciuperci taiate marunt. Se pune umplutura intre pestii facuti pereche. Uleiul in tigaie trebuie sa fie consistent si incins astfel se vor pune la prajit. Separat se face un sos alb cu gust pregnant de lamaie si usturoi doar o ideie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii