autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Platica umpluta a la Ovideasca

Autor: OVIDIU TIRON (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 februarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: OVIDIU TIRON (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 februarie 2007

Ingrediente
Platica (in numar cu sot) patrunjel, marar, ou, in fuctie de cati pesti aveti, ciuperci 300g., Pt. sos o lingura faina, o ceapa taiata marunt si lapte pt. a desface sosul.

Dificultate: Ridicata Timp: 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Trebuiesc un nr. de pesti cu sot adica 2 4 6 8 e.t.c. Se curata pestii si se desfac de oase. Se vor taia pe lungime, dar nu de tot, apoi dupa ce se vor curata se cauta sa se potriveasca cate doi astfel se vor face perechi. Pregatim o umplutura din o legatura de patrunje si una de marar, taiate marunt, se amesteca cu ou si un ardei iute tocat marunt, se pot pune ci cateva ciuperci taiate marunt. Se pune umplutura intre pestii facuti pereche. Uleiul in tigaie trebuie sa fie consistent si incins astfel se vor pune la prajit. Separat se face un sos alb cu gust pregnant de lamaie si usturoi doar o ideie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Platica umpluta a la Ovideasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
File de pastrav in unt cu migdale

File de pastrav in unt cu migdale

1. Fileul de pastrav se clateste usor, se zavanta, se stropeste cu putina zeama de lamaie si se sareaza

0 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

30 min

15 voturi

Ingrediente

  • Platica (in numar cu sot) patrunjel
  • marar
  • ou
  • in fuctie de cati pesti aveti
  • ciuperci 300g.
  • Pt. sos o lingura faina
  • o ceapa taiata marunt si lapte pt. a desface sosul.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Saramura de macrou