autor:

OVIDIU TIRON

» » Mancaruri cu peste

Platica umpluta a la Ovideasca

Autor: OVIDIU TIRON (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 februarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: OVIDIU TIRON (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 februarie 2007

Ingrediente
Platica (in numar cu sot) patrunjel, marar, ou, in fuctie de cati pesti aveti, ciuperci 300g., Pt. sos o lingura faina, o ceapa taiata marunt si lapte pt. a desface sosul.

Dificultate: Ridicata Timp: 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Trebuiesc un nr. de pesti cu sot adica 2 4 6 8 e.t.c. Se curata pestii si se desfac de oase. Se vor taia pe lungime, dar nu de tot, apoi dupa ce se vor curata se cauta sa se potriveasca cate doi astfel se vor face perechi. Pregatim o umplutura din o legatura de patrunje si una de marar, taiate marunt, se amesteca cu ou si un ardei iute tocat marunt, se pot pune ci cateva ciuperci taiate marunt. Se pune umplutura intre pestii facuti pereche. Uleiul in tigaie trebuie sa fie consistent si incins astfel se vor pune la prajit. Separat se face un sos alb cu gust pregnant de lamaie si usturoi doar o ideie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Platica umpluta a la Ovideasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Tartă cu ton şi roşii

Tartă cu ton şi roşii

Aşadar din ingredientele pentru aluat faceţi o bilă pe care o daţi la rece pentru o oră, după

6 voturi    10 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste
Lup de mare la gratar si paella cu creveti

Lup de mare la gratar si paella cu creveti

1. Peştele se curată, se spală, se ţine la rece. Se poate fileta, dar e mai gustos dacă îl

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

30 min

15 voturi

Ingrediente

  • Platica (in numar cu sot) patrunjel
  • marar
  • ou
  • in fuctie de cati pesti aveti
  • ciuperci 300g.
  • Pt. sos o lingura faina
  • o ceapa taiata marunt si lapte pt. a desface sosul.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
File de peste "donut" prajit