Ingrediente
PENTRU 10 PORTII :, - mititei - 20 buc., - cascaval - 0.800 kg, - pesmet - 0.250, - oua - 2 buc., - faina - 0.200, - sare - 0.015, - carnati ( de care doriti ) - 0.600, - ulei -0.200, - rosii - 0.400, - sos soia - 0.150, - cartofi - 1.500, - mustar - 0.200, - gogosari in otet - 0.300, - castraveti murati - 0.300, - ardei gras - 0.200
Dificultate: Medie | Timp: 30 min
4 voturi
Mod de preparare
Mititeii se frig pe gratar ( ideea e ca trebuie sa ramana zemosi !!).
Carnatii se taie in bucati, se cresteaza la capete in cruce si se prajesc in ulei sau se gatesc pe gratar.
Cartofii se taie bastonase subtiri si se prajesc in ulei.Puneti un pic de sare , sa fie mai gustosi.
Castravetii murati si gogosarii se taie julienne ( fasii mai late ).
Ardeiul gras se taie pe jumatate, se scobeste de cotor si seminte si se umple cu mustar.
Rosia se taie pe jumatate si se frige pe gratar, cu putin sos de soia si sare.
Preparatul se aranjeaza pe un platou, impreuna cu garnitura de cartofi prajiti si muraturile, la imaginatia fiecaruia.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 iunie 2009
Arata minunat, cred ca si gustul e pe masura!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2009
Pesmetul poate fi inlocuit cu susan sau alune macinate
samoila tudorel (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2009
Pare un platou de la nunta, botez...
ana maria lengher (Chef de cuisine) , 31 iulie 2008
arata foarte bine trebuie sa recunosc deja mi s-a facut foame.