autor:

vio.vio

» » Aperitive

platou cald

Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 februarie 2010

Ingrediente
ciuperci, pui, placinta,sare piper, murati.

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

7 voturi

Mod de preparare

Cipercile se spala se rup coditele se umple cu cascaval si se dau la cuptor 15-20 minute.
Pieptul de pui se taie suvite,ouale se amesteca cu keceap,cascaval ras,sare,piper apoi dam suvitele de pui prin faina apoi prin amestecul de ou iar faina si le prajim in ulei.
Ficateii se infasoara cu beican se prind cu scobitori
se pune sare,piper,ulei si se baga la cuptor pentru 30-40 minute.
Carnaciori se cresteaza la capete ,se taie fasii foile de placinta si se infasoara fiecare carnat apoi se da la cuptor 15-20 minute.
Cipercile se spala se rup coditele se umple cu cascaval si se dau la cuptor 15-20 minute.
Pieptul de pui se taie suvite,ouale se amesteca cu ke
Daca ti-a placut reteta noastra "platou cald" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Aperitive
Platou cald rapid

Platou cald rapid

Incalzesc mezelul,ouale le prepar sub forma de ochiuri.Presar cascaval ras pe razatoare. Servim cu

5 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive
PLATOU CALD MUNTENESC

PLATOU CALD MUNTENESC

Cascavalul se taie sub forma de triunghiuri, de grosime potrivita, se impesmeteaza ( respectand regula

4 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 iulie 2012

    Frumos, gustos!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

    Tare bine arata platoul tau,iar preparatele sunt tare gustoase,nu?

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

    Gustos si elegant!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

7 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de vio.vio
platou rece

platou rece

Se taie toate ingredientele dupaplacul fiecaruia apoi se aseaza pe platou pofta buna!

2 voturi    7 comentarii
40 min
Aperitive
paste cu lapte si scortisoara

paste cu lapte si scortisoara

Intr-o cratita se pune laptele ,cand a dat in clocot se pun pastele si zaharul dupa ce au fiert pastele

12 voturi    8 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
friptura cu legume la cuptor

friptura cu legume la cuptor

Ciupercile se spla sub jet de apa rece si se taie felii mai groase. Ardeii se spala se curata de

4 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Frumos, gustos!

Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Aperitiv din piept de cocos

Aperitiv din piept de cocos

1. Pieptul de cocos se pune la fiert in apa cu sare pana se inmoaie apoi sescoate ,se lasa sa se raceasca dupa care se curata carnea

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Platouri festive

Platouri festive

1. Platou cu bete frigarui asezate pe pat de salata verde: Masline verzi+ ardei rosu+ chiftelute+ cascaval+rosii si pastrama de porc+

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive