autor:

vio.vio

» » Aperitive

platou cald

Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 februarie 2010

Ingrediente
ciuperci, pui, placinta,sare piper, murati.

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

7 voturi

Mod de preparare

Cipercile se spala se rup coditele se umple cu cascaval si se dau la cuptor 15-20 minute.
Pieptul de pui se taie suvite,ouale se amesteca cu keceap,cascaval ras,sare,piper apoi dam suvitele de pui prin faina apoi prin amestecul de ou iar faina si le prajim in ulei.
Ficateii se infasoara cu beican se prind cu scobitori
se pune sare,piper,ulei si se baga la cuptor pentru 30-40 minute.
Carnaciori se cresteaza la capete ,se taie fasii foile de placinta si se infasoara fiecare carnat apoi se da la cuptor 15-20 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "platou cald" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
PLATOU CALD MUNTENESC

PLATOU CALD MUNTENESC

Cascavalul se taie sub forma de triunghiuri, de grosime potrivita, se impesmeteaza ( respectand regula

4 voturi    7 comentarii
30 min
Fripturi
Platou cald rapid

Platou cald rapid

Incalzesc mezelul,ouale le prepar sub forma de ochiuri.Presar cascaval ras pe razatoare. Servim cu

5 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 iulie 2012

    Frumos, gustos!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

    Tare bine arata platoul tau,iar preparatele sunt tare gustoase,nu?

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

    Gustos si elegant!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

7 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de vio.vio
bors de peste(somon) 10 portii

bors de peste(somon) 10 portii

Se scot urechile la peste se spala bine si punem la fiert in apa rece,luam spuma si fierbem la foc

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
salam de biscuiti cu rahat si stafide

salam de biscuiti cu rahat si stafide

Incalzim putin laptele punem cacaua ,untul,rahatul,stafidele,zaharul,esentele ,omogenizam, apoi adaugam

7 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
musaca de cartofi

musaca de cartofi

Cartofi se curata se taie rondele se prajesc in uleisi se lasa la racit. Carnea o calim cu ceapa

5 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Frumos, gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftele