autor:

autor
Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 27 august 2013

Ingrediente
1 dovlecel mare, 2 vinete, 1 ardei rosu, 1 ardei verde, rosii cherry, (puteti folosi si ciuperci),  , Dressing:, 1/2 lingurita cimbru uscat, 1/4 lingurita busuioc uscat, 2 lingurite ulei masline, 1 lingurita otet balsamic, 1 lingurita apa, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Taiem dovleceii si vinetele in rondele groase de 5 mm. Curatam ardeii grasi de seminte si ii taiem in jumatate sau sferturi.

Prajim legumele pe gratar, apoi le punem pe un platou. Le stropim cu dressingul din ulei si otet. Le servim ca atare sau pe post de garnitura langa carne.

Pofta buna!

Reteta oferita de blogul Divainbucatarie.ro
Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu legume la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete la gratar
Marinata a la Jamie Oliver pentru carne de oaie pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Marinata a la Jamie Oliver pentru carne de oaie pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Carnea se taie in bucati egale, de circa 2,5 cm. Condimentele pentru marinata se pun in mojar si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Retete la gratar
Piept la gratar cu legume

Piept la gratar cu legume

Pieptul dezosat, feliat, se pune intr-un bol, se amesteca bine cu sare, piper, condimente pentru

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete la gratar
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Corina_Valea (Chef de cuisine) , 27 august 2014

    SE IAU DOUA VINETE,SE CURATA.SE IA O ROSIE MARE SI O FELIE DE BRANZA.SE TAIE RONDELE VINETE,SE TAIE BUCATELE BRANZA,SE PUNE PESTE RONDELE SI ROSIA TOT RONDELE SI DAM 20 MIN.LA CUPTOR IN TAVA DE PLACINTA.

  • Fara foto

    Corina Valea , 27 august 2014

    RETETE BOGATE PENTRU LUME ADUNATE

  • Fara foto

    Stela Burada , 22 august 2014

    Sunt super bune!! eu fac foarte des legume la gratar!!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2013

      sanatoase si gustoase...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 dovlecel mare
  • 2 vinete
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • rosii cherry
  • (puteti folosi si ciuperci)
  •  
  • Dressing:
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
  • 1/4 lingurita busuioc uscat
  • 2 lingurite ulei masline
  • 1 lingurita otet balsamic
  • 1 lingurita apa
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

Corina_Valea (Chef de cuisine)

SE IAU DOUA VINETE,SE CURATA.SE IA O ROSIE MARE SI O FELIE DE BRANZA.SE TAIE RONDELE VINETE,SE TAIE BUCATELE BRANZA,SE PUNE PESTE RONDELE SI ROSIA TOT RONDELE SI DAM 20 MIN.LA CUPTOR IN TAVA DE PLACINTA.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete la gratar

Pui la gratar cu garnitura de brocoli si conopida Pui la gratar cu garnitura de brocoli si conopida

Intr-un bol, se pune pieptul curatat, spalat, feliat, apoi taiat in bucati mai mici; se adauga sare si piper dupa gust, oregano, zeama

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Piept la gratar cu legume Piept la gratar cu legume

Pieptul dezosat, feliat, se pune intr-un bol, se amesteca bine cu sare, piper, condimente pentru gratar, ulei de masline si 1 lingura

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Mititei