Se caleste ceapa, se adauga orezul, Delikatul, apa (3 pahare)si se lasa la fiert.
In acest timp se pun la fiert ciupercile timp de 15 minute, dupa care se calesc intregi sau se dau la cuptor pentru 10-15 minute. Se calesc si legumele (eu am pus morcov, porumb, mazare si fasole verde) si se aseaza pe un platou dupa imaginatia fiecarei gospodine. Se orneaza cu un fir de marar. Daca nu tinem post, se pot adauga pe platou si cateva snitele sau orice alta friptura preferata.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii