Se caleste ceapa, se adauga orezul, Delikatul, apa (3 pahare)si se lasa la fiert.
In acest timp se pun la fiert ciupercile timp de 15 minute, dupa care se calesc intregi sau se dau la cuptor pentru 10-15 minute. Se calesc si legumele (eu am pus morcov, porumb, mazare si fasole verde) si se aseaza pe un platou dupa imaginatia fiecarei gospodine. Se orneaza cu un fir de marar. Daca nu tinem post, se pot adauga pe platou si cateva snitele sau orice alta friptura preferata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii