autor:

mirey

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Platou de post

Autor: mirey (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mirey (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2009

Ingrediente
200 g ciuperci proaspete,, 1 pahar orez,, 400 g legume(dupa preferinta),, Delikat,, 1 ceapa mica,, marar,, ulei,

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Se caleste ceapa, se adauga orezul, Delikatul, apa (3 pahare)si se lasa la fiert.

In acest timp se pun la fiert ciupercile timp de 15 minute, dupa care se calesc intregi sau se dau la cuptor pentru 10-15 minute. Se calesc si legumele (eu am pus morcov, porumb, mazare si fasole verde) si se aseaza pe un platou dupa imaginatia fiecarei gospodine. Se orneaza cu un fir de marar. Daca nu tinem post, se pot adauga pe platou si cateva snitele sau orice alta friptura preferata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Platou de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Platou/pranz de post

Platou/pranz de post

Ciupercile se taie sferturi si se calesc in ulei de masline timp de 10-15 min. Cartofii se taie cuburi

5 voturi    2 comentarii
40 min
Retete de post
BUDINCA DE DOVLECEL

BUDINCA DE DOVLECEL

Reteta este una simpla, pentru ca este vara si foarte cald afara, nu vrem sa stam foarte mult timp

5 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2012

    Delicios!!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iulie 2012

    Imi place ....

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    Arata super !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

      Foarte bun.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

      Arata foarte bine!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

      ciuperci umplute cu legume la cuptor, o alte idee pentru post.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

      Gustos si sanatos...

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

      Foarte bun platoul tau .

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

      Daca e de post...legumele mexicane se pot servi cu cartofi natur...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

      Apetisant

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

      Arata foarte bine si cred ca sunt foarte gustoase...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

      Superba prezentare,felicitari.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

      Arata bine platoul!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

  • 200 g ciuperci proaspete,
  • 1 pahar orez,
  • 400 g legume(dupa preferinta),
  • Delikat,
  • 1 ceapa mica,
  • marar,
  • ulei,

Raporteaza reteta

Retete
de mirey
Tort select

Tort select

Blat: se bat separat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, nuca, faina, esenta si praful

8 voturi    12 comentarii
2h
Torturi
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

blatul:se bat albusurile cu zaharul,se adauga galbenusurile,nuca,faina,cacaoa si praful de copt .Blatul

1 vot    6 comentarii
1h 30 min
Torturi
MUSACA DIN PIEPT DE PUI  CU LEUSTEAN

MUSACA DIN PIEPT DE PUI CU LEUSTEAN

Cartofii cruzi se taie rondele si se pun in forma unsa cu unt.Peste ei se presara delikat.Ceapa calita

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Alexandrina (Chef de cuisine)

Delicios!!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Fleica de porc cu cartofi prafuiti prin malai