Pestele se portioneaza(mie mi-au iesit 12 bucati),se aseaza pe un servetel sa absoarba surplusul de apa,se da prin faina,prin aluatul facut ca pentru snitele din ou,faina si apa minerala si se prajeste in ulei incins.
Se caleste ceapa cu delikat,se adauga orezul,se mai caleste un pic si se adauga 3 pahare de apa.Se lasa la fiert.
Se calesc si legumele si se aseaza toate pe un platou.Se orneaza cu feliute de lamaie.
Este suficient pentru 4 persoane.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii