autor:

vio.vio

» » Aperitive

platou rece

Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 februarie 2010

Ingrediente
salam,masline,brinza telemea,pasta de brinza,slaninuta,ceapa rosie,kaizer,salam,sunca praga,ardei gras colorat,

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se taie toate ingredientele dupaplacul fiecaruia apoi se aseaza pe platou
pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "platou rece" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 31 octombrie 2012

    Delicios si aspectuos

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 iulie 2012

    Minunat, aceste platouri ne salveaza in situatii importante.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

    Arata tare bine ...

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      Foarte elegant platoul tau si gustos!Imi place grozav cum arata bucataria si masa ta de sufrageie.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

      oooooooo, ce frumos......

    • vio.vio

      vio.vio (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010

      cely felicitari imi place cum ai aranjat masa pupici!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 februarie 2010

      Imi place si mie sa aranjez masa , mereu atfel. Este o masa de post

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • salam,masline,brinza telemea,pasta de brinza,slaninuta,ceapa rosie,kaizer,salam,sunca praga,ardei gras colorat,

Raporteaza reteta

Retete
de vio.vio
bors de peste(somon) 10 portii

bors de peste(somon) 10 portii

Se scot urechile la peste se spala bine si punem la fiert in apa rece,luam spuma si fierbem la foc

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Salam de biscuiţi reţetă cu rahat si stafide

Salam de biscuiţi reţetă cu rahat si stafide

Salam de biscuiţi reţetă cu rahat si stafide Incalzim putin laptele punem cacaua ,untul,rahatul,stafidele,zaharul,esentele

7 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
musaca de cartofi

musaca de cartofi

Cartofi se curata se taie rondele se prajesc in uleisi se lasa la racit. Carnea o calim cu ceapa

5 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicios si aspectuos

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Orez cu sunca in ardei