autor:

costy1969

» » , , , , Aperitive, Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Platou sarbesc cu antricoate

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Bulgaria


    Reteta postata pe: 29 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Bulgaria


Reteta postata pe: 29 septembrie 2009

Ingrediente
1,5 kg antricot de vita, 8 ardei grasi, 6 oua (4 fierte tari, 2 crude), 250 grame ficat de porc sau pasare, 2 legaturi de verdeata (patrunjel, tarhon, marar), 1 ceapa medie, 8 rosii medii, sare, zahar brun, pesmet, 100 grame unt, 400 grame cartofi, 100 grame faina, 150 grame branza de oaie (sau o alta branza grasa si tare), 200 ml ulei.

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Se pregateste un gratar, se unge cu unt si la foc mare se frig antricoatele, avand grija sa nu le uscam.

Dupa ce luam antricoatele de pe gratar, le asezonam cu sare si piper si le asezam pe un platou.

Pe acest platou,asezam langa carne: 8 ardei umpluti, din care 4 cu 4 oua tocate amestecate cu verdeata, iar 4 cu ficatul sotat cu ceapa. 8 rosii care au fost taiate jumatati, scurse de zeama, presarate cu sare, zahar, date prin pesmet si date la cuptor intr-o tava unsa cu unt pentru 5 minute, galuste sarbesti facute din cartofii fierti si facuti piure amestecati cu 2 oua 3-4 linguri de faina sare si branza rasa, care se prajesc in ulei. Tot pe acest platou se poate pune si un mujdei de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Platou sarbesc cu antricoate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de cartofi cu morcovei si perisoare

Tocanita de cartofi cu morcovei si perisoare

Spalam carnita. Curatam si spalam legumele. Tocam carnita, impreuna cu ceapa si patrunjelul. Adaugam

4 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de cartofi cu porumb si carnati

Mancare de cartofi cu porumb si carnati

Taiem carnaciorii in felii si-I punem la fiert in putina apa sa dea doua trei clocote, scurgem apa,

5 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    O bunatate !

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

    Foarte bun platoul tău Costy.

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1,5 kg antricot de vita
  • 8 ardei grasi
  • 6 oua (4 fierte tari
  • 2 crude)
  • 250 grame ficat de porc sau pasare
  • 2 legaturi de verdeata (patrunjel
  • tarhon
  • marar)
  • 1 ceapa medie
  • 8 rosii medii
  • sare
  • zahar brun
  • pesmet
  • 100 grame unt
  • 400 grame cartofi
  • 100 grame faina
  • 150 grame branza de oaie (sau o alta branza grasa si tare)
  • 200 ml ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969
CARTOFI NOI CU DOVLECEI

CARTOFI NOI CU DOVLECEI

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dovleceii se spala,se curata

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

9 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

Ceapa se curata si se taie marunt; Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii

15 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de legume

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Musaca de vinete