Se pregateste un gratar, se unge cu unt si la foc mare se frig antricoatele, avand grija sa nu le uscam.
Dupa ce luam antricoatele de pe gratar, le asezonam cu sare si piper si le asezam pe un platou.
Pe acest platou,asezam langa carne: 8 ardei umpluti, din care 4 cu 4 oua tocate amestecate cu verdeata, iar 4 cu ficatul sotat cu ceapa. 8 rosii care au fost taiate jumatati, scurse de zeama, presarate cu sare, zahar, date prin pesmet si date la cuptor intr-o tava unsa cu unt pentru 5 minute, galuste sarbesti facute din cartofii fierti si facuti piure amestecati cu 2 oua 3-4 linguri de faina sare si branza rasa, care se prajesc in ulei. Tot pe acest platou se poate pune si un mujdei de usturoi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii