autor:

Marian

» » Mancaruri cu carne

Platou taranesc

Autor: Marian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 martie 2012

Ingrediente
500 g ficatei de pui, 300 g sunculita taraneasca sau kaizer, branza de vaci, un borcan de ciuperci champignon, 1 morcov, 2 cepe medii, 4 graunti de usturoi, malai, patrunjel, piper, sare, maghiran, cimbru, boia dulce de ardei, smantana

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Se taie cubulete ceapa, morcovul, usturoiul, ciupercile si kaizerul. Se prajesc la foc mic cu o lingura de ulei. Se adauga o lingurita de sare, un praf de boia dulce si un praf de piper. Cand compozitia este gata, se scoate si se acopera cu un capac. Se pun la prajit ficateii, cu o lingura de ulei, un praf de maghiran, sare si cimbru. In paralel de pregateste mamaliguta. Cand ficateii sunt gata, se aseaza pe platou, alaturi de garnitura, branza de vaci, mamaliga, peste care se adauga smantana si patrunjel. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Platou taranesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Platou taranesc

Platou taranesc

Pentru o masa de pranz de duminica am pregatit un platou taranesc din cartofi, costite afumate si

3 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Platou taranesc (2)

Platou taranesc (2)

Pentru un pranz in familie, am pregatit carne de porc in stil “pomana porcului”, cu oua

2 voturi    5 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2012

    Delicios...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 iulie 2012

    Foarte bogat, gustos!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 09 martie 2012

    Delicios!*****

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 07 martie 2012

      Consistenta dar gustos!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 500 g ficatei de pui
  • 300 g sunculita taraneasca sau kaizer
  • branza de vaci
  • un borcan de ciuperci champignon
  • 1 morcov
  • 2 cepe medii
  • 4 graunti de usturoi
  • malai
  • patrunjel
  • piper
  • sare
  • maghiran
  • cimbru
  • boia dulce de ardei
  • smantana

Raporteaza reteta

Retete
de Marian
Oua umplute

Oua umplute

Ouale fierte se taie in jumatati, in lung. Ficatul de pui se fierbe, iar dupa ce s-a racit se da

26 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu oua
Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Piure: Se curata cartofii si se pun la fiert. Se adauga putina sare si o lingura de ulei. Cand

38 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida gratinata

Conopida gratinata

Dupa ce se curata, conopida este pusa la fiert circa 15 minute. Se scurge apa, se spala conopida

35 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Aperitive

valentina ionita (Chef de cuisine)

Delicios...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Curcan cu lămâie