autor:

Marian

» » Mancaruri cu carne

Platou taranesc

Autor: Marian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 martie 2012

Ingrediente
500 g ficatei de pui, 300 g sunculita taraneasca sau kaizer, branza de vaci, un borcan de ciuperci champignon, 1 morcov, 2 cepe medii, 4 graunti de usturoi, malai, patrunjel, piper, sare, maghiran, cimbru, boia dulce de ardei, smantana

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Se taie cubulete ceapa, morcovul, usturoiul, ciupercile si kaizerul. Se prajesc la foc mic cu o lingura de ulei. Se adauga o lingurita de sare, un praf de boia dulce si un praf de piper. Cand compozitia este gata, se scoate si se acopera cu un capac. Se pun la prajit ficateii, cu o lingura de ulei, un praf de maghiran, sare si cimbru. In paralel de pregateste mamaliguta. Cand ficateii sunt gata, se aseaza pe platou, alaturi de garnitura, branza de vaci, mamaliga, peste care se adauga smantana si patrunjel. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Platou taranesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Platou taranesc

Platou taranesc

Pentru o masa de pranz de duminica am pregatit un platou taranesc din cartofi, costite afumate si

2 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Platou ţărănesc

Platou ţărănesc

Nişte prieteni dragi au venit în vizită într-o duminică dimineaţă,aşa că,la repezeală,cu

7 voturi    5 comentarii
20h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2012

    Delicios...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 iulie 2012

    Foarte bogat, gustos!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 09 martie 2012

    Delicios!*****

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 07 martie 2012

      Consistenta dar gustos!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 500 g ficatei de pui
  • 300 g sunculita taraneasca sau kaizer
  • branza de vaci
  • un borcan de ciuperci champignon
  • 1 morcov
  • 2 cepe medii
  • 4 graunti de usturoi
  • malai
  • patrunjel
  • piper
  • sare
  • maghiran
  • cimbru
  • boia dulce de ardei
  • smantana

Raporteaza reteta

Retete
de Marian
Oua umplute

Oua umplute

Ouale fierte se taie in jumatati, in lung. Ficatul de pui se fierbe, iar dupa ce s-a racit se da

26 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu oua
Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Piure: Se curata cartofii si se pun la fiert. Se adauga putina sare si o lingura de ulei. Cand

35 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida gratinata

Conopida gratinata

Dupa ce se curata, conopida este pusa la fiert circa 15 minute. Se scurge apa, se spala conopida

34 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Aperitive

valentina ionita (Chef de cuisine)

Delicios...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Vita in vin rosu cu sote de mazare