autor:

aneta petrean

» » Aperitive

Platouri deosebite(aperitive gustoase)

Autor: aneta petrean (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 04 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aneta petrean (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 04 august 2011

Ingrediente
sunca,salam,branza,cascaval,snitel din piept de pui, de pui,chiftelute,carnaciori prajiti,rosii,ardei,masline,castraveti

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

21 voturi

Mod de preparare

Se aseaza pe platou dupa preferinta ,eu v-am alaturat pozele facute de fiica mea

Succes!
Daca ti-a placut reteta noastra "Platouri deosebite(aperitive gustoase)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Tortilla

Tortilla

Aluatul se framanta 3 minute, daca este framantat prea mult este lipicios. Dupa ce l-am framantat

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bruschette

Bruschette

Se taie painea felii,daca folositi paine toscana,feliile se taie in jumatate.Se rupe pielita carnatilor

9 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • TeoBucatar

    TeoBucatar (Chef de cuisine) , 05 august 2011

    Oho!Un adevarat festin!

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

21 voturi

Ingrediente

  • sunca,salam,branza,cascaval,snitel din piept de pui, de pui,chiftelute,carnaciori prajiti,rosii,ardei,masline,castraveti

Raporteaza reteta

TeoBucatar

TeoBucatar (Chef de cuisine)

Oho!Un adevarat festin!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Tartă cu costiţă şi spanac