autor:

aneta petrean

» » Aperitive

Platouri deosebite(aperitive gustoase)

Autor: aneta petrean (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 04 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aneta petrean (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 04 august 2011

Ingrediente
sunca,salam,branza,cascaval,snitel din piept de pui, de pui,chiftelute,carnaciori prajiti,rosii,ardei,masline,castraveti

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

21 voturi

Mod de preparare

Se aseaza pe platou dupa preferinta ,eu v-am alaturat pozele facute de fiica mea

Succes!
Daca ti-a placut reteta noastra "Platouri deosebite(aperitive gustoase)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
placinta cu branza si carne

placinta cu branza si carne

Aluatul: din faina ou si drojdie si ulei se face o coca care se odihneste jumate de ora,apoi se intinde

2 voturi    2 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Amestecam faina cu praful de copt.Mixam ouale pana devin spuma,adaugam laptele si faina si amestecam

94 voturi    13 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • TeoBucatar

    TeoBucatar (Chef de cuisine) , 05 august 2011

    Oho!Un adevarat festin!

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

21 voturi

Ingrediente

  • sunca,salam,branza,cascaval,snitel din piept de pui, de pui,chiftelute,carnaciori prajiti,rosii,ardei,masline,castraveti

Raporteaza reteta

TeoBucatar

TeoBucatar (Chef de cuisine)

Oho!Un adevarat festin!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pateu de casa - reteta slovaca