autor:

stoian nicolae

» » Retete de post

Pluta cu creveti

Autor: stoian nicolae (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: stoian nicolae (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 martie 2010

Ingrediente
Creveti 3 buc,ciuperci nameko,sparanghel verde,usturoi ,ulei masline,vin alb demi-sec,sare si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata si se decorticheza creveti si se scoate intestinul de pe spatele acestuia .ciupercile se spala sau daca sunt la borcan in ulei se pun la scurs,sparanghelul se curata cu economicul de coaja si se fierbe in apa clocotita circa 2 minute dupa care se scoate in apa cu gheta pentru asi pastra culoarea .usturoiul se curata si se taie lame.Se ia o tigaie in care se soteaza creveti impreune cu usturoiul in ulei de masline ,se pune sare si piper dupa gust si se stinge cu putin vin dupa care se pune un capac si se lasa 1 minut la foc mic pentru a se inabusi.Intro alta tigaie se soteaza sparanghelul si ciupercile in ulei de masline sare si piper.cind cestea sunt gata se aseaza sparanghelul in forma de pluta ,iar ciupercile intre sparanghel,iar creceti linga acestea si se pune jiul format de la creveti peste acestia.
pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pluta cu creveti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Supa de sparanghel verde si crutoane.(post)

Supa de sparanghel verde si crutoane.(post)

Punem o oala pe foc.Punem uleiul la incalzit adaugam ceapa si usturoiul taiate marunt.calim apoi

17 voturi    14 comentarii
1h
Retete de post
Gogosi de post

Gogosi de post

1.Amestecati faina, sarea, zaharul,coaja de portocala si drojdia,apoi turnati treptat apa calduta.Framantati

10 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

    Bun si frumos prezentat!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

    Cred ca sunt o bunatate !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

    Bine ai venit printre noi. Mie nu-mi plac fructele de mare, dar poza ta arata foarte bine.

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Creveti 3 buc,ciuperci nameko,sparanghel verde,usturoi ,ulei masline,vin alb demi-sec,sare si piper.

Raporteaza reteta

Retete
de stoian nicolae
salata de fructe de mare

salata de fructe de mare

proces tehnologic;se spala si se rupe salata cu mina caracatita se fierbe in apa vin sare piper boabe

4 voturi    5 comentarii
1h
Retete de post
lup de mare la cuptor

lup de mare la cuptor

Curatam pestele de solzi,il evisceram ,ii scoatem branhile si ii taiem coada si aripioarele.Dupa

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
chiftelute inteligente

chiftelute inteligente

se spala creierul sa nu aibe aschi de os si se pune la scurs intro sita,ceapa,patrunjelul si mararul

1 vot    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

vera (Chef de cuisine)

Bun si frumos prezentat!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac

Aluatul: Se pun toate ingredientele intr-un castron, se incorporeaza faina cat cuprinde si amestecam bine sa nu se mai lipeasca de

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu ciocolata (GlutenFree) Briose cu ciocolata (GlutenFree)

Mod de preparare: 1. Încălzește cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Într-un vas pune făina fără gluten, bicarbonatul,

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Fasole galbena pastai cu usturoi