Pluta cu creveti

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Pluta cu creveti

Ingrediente

  • Creveti 3 buc
  • ciuperci nameko
  • sparanghel verde
  • usturoi
  • ulei masline
  • vin alb demi-sec
  • sare si piper.

Mod de preparare

Se curata si se decorticheza creveti si se scoate intestinul de pe spatele acestuia .ciupercile se spala sau daca sunt la borcan in ulei se pun la scurs,sparanghelul se curata cu economicul de coaja si se fierbe in apa clocotita circa 2 minute dupa care se scoate in apa cu gheta pentru asi pastra culoarea .usturoiul se curata si se taie lame.Se ia o tigaie in care se soteaza creveti impreune cu usturoiul in ulei de masline ,se pune sare si piper dupa gust si se stinge cu putin vin dupa care se pune un capac si se lasa 1 minut la foc mic pentru a se inabusi.Intro alta tigaie se soteaza sparanghelul si ciupercile in ulei de masline sare si piper.cind cestea sunt gata se aseaza sparanghelul in forma de pluta ,iar ciupercile intre sparanghel,iar creceti linga acestea si se pune jiul format de la creveti peste acestia.

pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor
Sarmale de post cu ciuperci și orez

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Sarmale de post cu ciuperci și orez
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise