Ingrediente
Avem nevoie de:, -250 gm unt sau margarina moale, -400 gm faina, -200 gm telemea de oaie desarata si rasa pe razatoarea mica, -3 lingurite de drojdie instantanee, -2 lingurite chimin boabe, -2 linguri ulei de masline, -1 cana frunze de oregano verde maruntite
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 15 min
19 voturi
Mod de preparare
Se amesteca faina cu drojdia instantanee timp de 1 minut , apoi se adauga restul ingredientelor si se framanta bine.
Se intinde o foaie de aluat de 1cm si se taie pogacelele.
Se aseaza in tava si se mai lasa cca 15 minute pentru a creste putin.
Intre timp se incalzeste cuptorul si se coc la foc potrivit cca 35 de minute.
Pofta buna!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010
Pacat ca nu gasim oregano in oraselele noastre. Sunt tare frumoase, tentante.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010
Superba prezentare...,iar gustul trebuie sa fie pe masura...
Sidy (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010
Cred ca sunt delicioase..... As face si eu dar nu am oregano doar uscat si nu cred ca ar iesi asa de bune....
joly-gina (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010
ce bine arata
husni (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010
Felicitari,pt.reteta ! Ce buna cred ca e.
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010
Delicioase!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010
Delicioase. Mi-ai facut pofta,nu am mancat de mult
costy1969 (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010
buna,merita incercata.felicitari.