Pogacele din aluat de pizza

Punem faina cu sare si unt/margarina in bol si amestecam bine.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Pogacele din aluat de pizza

Ingrediente

  • 500 gr faina care creste singura (daca nu gasiti, puneti 1 plic praf de copt la 500 de gr faina)
  • 1 lingurita sare
  • 1/4 cana de unt sau margarina
  • 1 1/4 cana lapte
  • 100 gr cascaval ras
  • 1/2 lingurita oregano
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Punem faina cu sare si unt/margarina in bol si amestecam bine, o sa fie ca firimituri, apoi adaugati laptele si amestecati bine. Adaugam cascaval ras si oregano si amestecam. Lasam aluatul acoperit cu folie alimentara pentru 30 de minute.

Întindem aluatul si, cu un pahar, taiem. Apoi prajim in ulei incins. Se servesc cu chefir.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise