autor:

strumfii bucatari

» » Aluaturi si Foietaje

Pogacele din aluat de pizza

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2017

Ingrediente
, 500 gr faina care creste singura (daca nu gasiti, puneti 1 plic praf de copt la 500 de gr faina), , 1 lingurita sare, , 1/4 cana de unt sau margarina, , 1 1/4 cana lapte, , 100 gr cascaval ras, , 1/2 lingurita oregano, , ulei pentru prajit, ,

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Punem faina cu sare si unt/margarina in bol si amestecam bine, o sa fie ca firimituri, apoi adaugati laptele si amestecati bine. Adaugam cascaval ras si oregano si amestecam. Lasam aluatul acoperit cu folie alimentara pentru 30 de minute.



Întindem aluatul si, cu un pahar, taiem. Apoi prajim in ulei incins. Se servesc cu chefir.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pogacele din aluat de pizza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine cu rosii uscate si cimbru

Paine cu rosii uscate si cimbru

Incalzim apa putin si dizolvam in ea drojdia impreuna cu zaharul . Acoperim cu un prosop si lasam

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Chifle cu faina de hrisca

Chifle cu faina de hrisca

De ceva timp studiez retete cu continut redus de gluten. Sanatos si interesant! Mai sanatos, este

5 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 gr faina care creste singura (daca nu gasiti
  • puneti 1 plic praf de copt la 500 de gr faina)
  • 1 lingurita sare
  • 1/4 cana de unt sau margarina
  • 1 1/4 cana lapte
  • 100 gr cascaval ras
  • 1/2 lingurita oregano
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

4 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Chifle umplute cu ciuperci si branza