Poienita cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Poienita cu ciuperci

Ingrediente

  • 1 cutie ciuperci intreaga (merge si din borcan, din alea deja in sucul lor)
  • 2-3 cartofi
  • 2-3 morcovi
  • 2 oua fierte tari
  • 100g cascaval
  • o jumatate piept de pui
  • 1 leg patrunjel, 1 marar
  • 2-3 fire de ceapa verde (optional)
  • maioneza

Mod de preparare

Se fierb legumele, se dau prin razatoarea cu ochiuri mari in castroane separate... Si casacavlul tot separat.

Pieptul de pui se fierbe, se taie bucatele mici.

1. Se pun ciupercile cu palariile in jos intr-un vas acoperind fundul acestuia, eu am pus ciuperci din borcan taiate marunt.

2. Se pune verdeata (patrunjel, marar)

3. Se aseaza strat de cartofi indesand cu mana.

4. Se unge cu maioneza.

5. Se aseaza morcov ras + cascal.

6. Se unge cu maioneza.

7. Ouale rase se amesteca cu carnea de pui si maioneza si se pune ca ultim strat.

Se pune la frigider o ora-doua si apoi se rastoarna pe o farfurie ornata cu salata sau fara!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce

Turta dulce

Turta dulce
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise