Se fierb legumele, se dau prin razatoarea cu ochiuri mari in castroane separate... Si casacavlul tot separat.
Pieptul de pui se fierbe, se taie bucatele mici.
1. Se pun ciupercile cu palariile in jos intr-un vas acoperind fundul acestuia, eu am pus ciuperci din borcan taiate marunt.
2. Se pune verdeata (patrunjel, marar)
3. Se aseaza strat de cartofi indesand cu mana.
4. Se unge cu maioneza.
5. Se aseaza morcov ras + cascal.
6. Se unge cu maioneza.
7. Ouale rase se amesteca cu carnea de pui si maioneza si se pune ca ultim strat.
Se pune la frigider o ora-doua si apoi se rastoarna pe o farfurie ornata cu salata sau fara!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii