autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Poienita cu ciuperci

Autor: Beatrice Rotaru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Beatrice Rotaru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
1 cutie ciuperci intreaga (merge si din borcan, din alea deja in sucul lor), 2-3 cartofi, 2-3 morcovi, 2 oua fierte tari, 100g cascaval, o jumatate piept de pui, 1 leg patrunjel, 1 marar, 2-3 fire de ceapa verde (optional), maioneza

Dificultate: Redusa Timp: 1h

25 voturi

Mod de preparare

Se fierb legumele, se dau prin razatoarea cu ochiuri mari in castroane separate... Si casacavlul tot separat.
Pieptul de pui se fierbe, se taie bucatele mici.

1. Se pun ciupercile cu palariile in jos intr-un vas acoperind fundul acestuia, eu am pus ciuperci din borcan taiate marunt.
2. Se pune verdeata (patrunjel, marar)
3. Se aseaza strat de cartofi indesand cu mana.
4. Se unge cu maioneza.
5. Se aseaza morcov ras + cascal.
6. Se unge cu maioneza.
7. Ouale rase se amesteca cu carnea de pui si maioneza si se pune ca ultim strat.

Se pune la frigider o ora-doua si apoi se rastoarna pe o farfurie ornata cu salata sau fara!
Daca ti-a placut reteta noastra "Poienita cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Poienita cu ciuperci

Poienita cu ciuperci

Morcovii, pieptul si cartofii se pun la fiert in apa cu sare.Dupa ce au fiert si s-au racit se dau

36 voturi    14 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Poienita cu ciuperci

Poienita cu ciuperci

Se fierb cartofii, morcovii si ouale. Dupa ce s-au racit, se rad prin razatoarea cu ochiuri mari,

22 voturi    12 comentarii
2h
Salate reci
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 mai 2009

    Arata bine,cred ca si gustoasa si nu e greu de pregatit.

  • nasea alina

    nasea alina (Chef de cuisine) , 11 mai 2009

    Draga beatrice r., reala poienita (sunt sigura ca ai vazut-o pe alt blog) aduce dar nu rasare, pentru ca nu ai facut-o mai inalta putin si nu ai cumparat ciuperci intregi. Dar faptul ca te-ai straduit; ai toate meritele mele.

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Am sa incerc si eu reteta. La cat de bine arata, ar fi pacat sa nu o fac.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 02 aprilie 2009

      Este o reteta minunata pe care am facut-o pina acum de nenumarate ori ! Sunt convinsa ca daca o faceti o data o veti repeta de nenumarate ori !!!!

    • Fara foto

      Monika K (Chef de cuisine) , 02 aprilie 2009

      O reteta excelenta care a trecut deja pe meniul de preparat la Pasti ! O reteta de 5 stele ***** si nota 10 ! Foarte frumos si de efect !

    • titza

      titza (Chef de cuisine) , 25 iunie 2008

      Daca folosim ciuperci proaspete, le vom cali in putin ulei (sunt mai gustoase decat fierte) inainte de a le aranja in vas. Cui ii place picant poate pune piper iar maioneza e buna cu zeama de lamaie si mustar. O reteta excelenta si un aperitiv de efect nu numai pentru mese festive. Nota 10!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

25 voturi

Ingrediente

  • 1 cutie ciuperci intreaga (merge si din borcan
  • din alea deja in sucul lor)
  • 2-3 cartofi
  • 2-3 morcovi
  • 2 oua fierte tari
  • 100g cascaval
  • o jumatate piept de pui
  • 1 leg patrunjel
  • 1 marar
  • 2-3 fire de ceapa verde (optional)
  • maioneza

Raporteaza reteta

Retete
de Beatrice Rotaru
Salam de biscuiti cu banana

Salam de biscuiti cu banana

Puneti margarina la topit cu ciocolata si laptele, suplimentar zahar daca vreti mai dulce. Zdrobiti

25 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Mingiute de cascaval date prin pesmet

Mingiute de cascaval date prin pesmet

Amestecati cascal, faina, oua, delikat, faceti mingiute mici pe care le dati prin pesmet si le puneti

5 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Tarta cu banane caramelizate

Tarta cu banane caramelizate

Curatam bananele de coaja, le taiem pe lung, apoi in jumatate. Intr-o tigaie de teflon topim zaharul

5 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata bine,cred ca si gustoasa si nu e greu de pregatit.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui cu muguri de bambus si cus-cus
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania