Ingrediente
1 cutie ciuperci intreaga (merge si din borcan, din alea deja in sucul lor), 2-3 cartofi, 2-3 morcovi, 2 oua fierte tari, 100g cascaval, o jumatate piept de pui, 1 leg patrunjel, 1 marar, 2-3 fire de ceapa verde (optional), maioneza
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
25 voturi
Mod de preparare
Pieptul de pui se fierbe, se taie bucatele mici.
1. Se pun ciupercile cu palariile in jos intr-un vas acoperind fundul acestuia, eu am pus ciuperci din borcan taiate marunt.
2. Se pune verdeata (patrunjel, marar)
3. Se aseaza strat de cartofi indesand cu mana.
4. Se unge cu maioneza.
5. Se aseaza morcov ras + cascal.
6. Se unge cu maioneza.
7. Ouale rase se amesteca cu carnea de pui si maioneza si se pune ca ultim strat.
Se pune la frigider o ora-doua si apoi se rastoarna pe o farfurie ornata cu salata sau fara!
Sidy (Chef de cuisine) , 02 aprilie 2009
Este o reteta minunata pe care am facut-o pina acum de nenumarate ori ! Sunt convinsa ca daca o faceti o data o veti repeta de nenumarate ori !!!!
Monika K (Chef de cuisine) , 02 aprilie 2009
O reteta excelenta care a trecut deja pe meniul de preparat la Pasti ! O reteta de 5 stele ***** si nota 10 ! Foarte frumos si de efect !
titza (Chef de cuisine) , 25 iunie 2008
Daca folosim ciuperci proaspete, le vom cali in putin ulei (sunt mai gustoase decat fierte) inainte de a le aranja in vas. Cui ii place picant poate pune piper iar maioneza e buna cu zeama de lamaie si mustar. O reteta excelenta si un aperitiv de efect nu numai pentru mese festive. Nota 10!