Ingrediente
300 g ciuperci micute, 1 piept de pui, 6 oua, 5 morcovi, ...400 g mazare congelata, 500 g cartofi, 50 ml otet, 3 foi de dafin Kotanyi, boabe de piper si mustar Kotanyi, 3 catei de usturoi, 300 ml ulei, 4-5 fire de ceapa verde, sare si piper dupa gust, putin marar verde, cateva buchetele de brocoli, 1 cutie porumb dulce
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
6 voturi
Mod de preparare
Punem la steamer mazarea,cartofii si morcovii.
Separat facem o marinata din ulei ,otet usturoi pisat si foi de dafin ,piper,boabe de mustar .Fierbem ciupercile 5 minute in marinata.
Punem intr-o forma imbracata in floie un rand de ciupercute cu piciorusele in sus,buchetele de brocoli ,putin aceapa verde tocata maruntel si marar .Adaugam porumb dulce, putina maioneza apoi un strat din cartofi razuiti .Punem putin piper si apoi sare ,adaugam un strat de oua razuite(cele 3 ramase fierte)
Apoi putina maioneza, un strat de mazare ,continuam cu pieptul de pui tocat marunt,porumb dulce si ultimul strat il facem din morcov razuit si inca putin porumb dulce .Acoperim tava si o dam la rece ptr cca 30 minute.Presam legumele putin ca sa nu se desfaca.Rasturnam cu grija si servim ,o salata delicioasa si frumoasa.
Marian (Chef de cuisine) , 03 iulie 2011
Bravo! Arata grozav!
Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 02 iulie 2011
Abnegatie, migala, interes si un picutz de talent culinar ar fi nevoie ca sa prepari reteta ta. Tu le ai pe toate.
miclescumirela (Chef de cuisine) , 01 iulie 2011
Multumesc foarte mult ,salata este delicioasa .Mazarea si morcovul sunt dulci .Maioneza se imbina grozav cu toate legumele.Iar ciupercile marinate sunt o nebunie D: .Merita facuta .
mirey (Chef de cuisine) , 01 iulie 2011
Foarte bine arata si sigur e foarte buna...
TeoBucatar (Chef de cuisine) , 30 iunie 2011
Minunata ideea de prezentare a legumelor!