Fierbem pieptul de pui si 5 oua (separat bineinteles).Din 2 fierte si cel ramas nefiert facem maioneza in care am pus si 2 linguri de mustar,cca 200-300 ml.
Punem la steamer mazarea,cartofii si morcovii.
Separat facem o marinata din ulei ,otet usturoi pisat si foi de dafin ,piper,boabe de mustar .Fierbem ciupercile 5 minute in marinata.
Punem intr-o forma imbracata in floie un rand de ciupercute cu piciorusele in sus,buchetele de brocoli ,putin aceapa verde tocata maruntel si marar .Adaugam porumb dulce, putina maioneza apoi un strat din cartofi razuiti .Punem putin piper si apoi sare ,adaugam un strat de oua razuite(cele 3 ramase fierte)
Apoi putina maioneza, un strat de mazare ,continuam cu pieptul de pui tocat marunt,porumb dulce si ultimul strat il facem din morcov razuit si inca putin porumb dulce .Acoperim tava si o dam la rece ptr cca 30 minute.Presam legumele putin ca sa nu se desfaca.Rasturnam cu grija si servim ,o salata delicioasa si frumoasa.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii