Calim ceapa tocata in ulei de masline pana devine transparenta.adaugam carnatii taiati si usturoiul tocat si lasam 10 minute la foc mic. Adaugam apoi ciupercile curatate si taiate felii ,saram si lasam inca 15 minute la foc potrivit.La urma punem sucul de rosii si mai lasam 5-10 minute.
Asezarea in tava e la fel ca la lasagna: punem cateva linguri din sosul de carnati pe fundul tavii,apoi jumatate de mamaliga(care trebuie sa fie fierbinte si destul de moale pt a se intinde pe toata suprafata tavii),presaram parmezan ras si bucati de gorgonzola(se poate inlocui cu cascaval),apoi turnam jumatate din sos.Continuam cu restul de mamaliga,parmezan si restul de sos.
Dam la cuptorul preincins la 200 de grade pt 20 minute.Inainte de a servi presaram patrunjel tocat.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii