1. Intr-un vas special de microunde se pune malaiul, sarea si apa, se amesteca si se da pentru 2 min. la cuptorul cu microunde.
2. Se scoate, se amesteca cu untul si se mai introduce pentru inca 2 min.
3. Se scoate din nou, se repeta amestecarea si, pentru ultima data, se introduce inca 2 min.
4. Se preseaza cu o lingura unsa sau uda cu apa suprafata superioara si, dupa vreo 2 min. se rastoarna pe un platou.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii