Pollo alla Cacciatora

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pollo alla Cacciatora

Ingrediente

  • - 5-6 pulpe de pui
  • - 1 ceapa mare
  • - 2 catei usturoi
  • - 1 cutie rosii bucati (400ml)
  • - 250 gr ciuperci
  • - 200 gr masline verzi (negre)
  • - 1 ardei gras
  • - 1 frunza dafin
  • - 1 lingurita cimbru
  • - 1 lingurita oregano
  • - ulei de masline
  • - sare, piper

Mod de preparare

Din nou trebuie sa aduc multumiri lui Bogdan (blogculinar.ro) pentru aceasta mancare incantatoare si plina de arome!

Condimentam pulpele cu sare si piper si le sotam pana se rumenesc pe ambele parti in putin ulei de masline incins. Intre timp tocam ceapa, pisam usturoiul, taiem cubulete mici ardeiul si feliem maslinele. Daca pulpele sunt gata, le scoatem si le punem deoparte. In acelasi ulei calim ceapa cateva minute, apoi adaugam si usturoiul si mai lasam circa 1 minut sa se caleasca impreuna. Adaugam ardeiul, ciupercile, maslinele, cutia de rosii, frunza de dafin, cimbrul si oregano, condimentam cu sare si piper. Lasam sosul pe foc mediu cam 15-20 minute, dupa care punem pulpele de pui intr-un vas termorezistent cu capac, le acoperim cu sosul de rosii si dam la cuptorul preincalzit circa 45 minute.

Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor