autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

pollo alla romana(pu romanesc)

Autor: valentina trofin (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina trofin (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
un piept de pui ,3 ardei grasi de diferite culori ,ulei de masline ,sare,zahar si otet

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

se taie pieptul bacati si se caleste in uleiul de masline ,in prealabil se curata ardeii si se taie bucatele ,de dimensiunea aproximativa a pieptului de pui si se calesc in o alta tigaie la foc mic iar cand sunt aproape gata se adauga un pic de zahar si un pic de sare se adauga la pieptul de pui se amesteca , se adauga un pic de otet si se pune capacul timp de 5 minute.pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "pollo alla romana(pu romanesc)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Flori de dovlecel patisson pane (Curcubita pepo patissoniana )

Flori de dovlecel patisson pane (Curcubita pepo patissoniana )

-Florile se pun sub jetul da apa si se clatesc usor,apoi se lasa la scurs sau se scutura usor de

14 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca de vinete

Musaca de vinete

Vinetele se curata partial de coaja, se taie felii de aprox 1 cm grosime si se sareaza. Se prajesc

6 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Merita incercata dar eu voi folosi vin alb sec in loc de otet.

  • Fara foto

    Agenta 007 , 25 iunie 2008

    Draga Romeo,sunt convinsa ca este foarte bun si cu un vinisor in loc de otet, dar nu are de ce sa ti se faca gura punga atunci cand auzi de combo otet+zahar fiindca este foarte folosita in gastronomie.

  • Fara foto

    Romeo Domnescu (Chef de cuisine) , 14 iunie 2008

    Pollo alla romana nu este in niciun caz "pui romanesc". Este departe de reteta originala "pollo alla romana", dar poate fi incercat! Sunt convins ca ar merge mai bine cu vin alb demisec in loc de zahar si otet (mi se face gura "punga" numai cand ma gandesc la zahar si otet!!).

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • un piept de pui ,3 ardei grasi de diferite culori ,ulei de masline ,sare,zahar si otet

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata dar eu voi folosi vin alb sec in loc de otet.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciuperci in aluat cu sos de ciuperci