autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

pollo alla romana(pu romanesc)

Autor: valentina trofin (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina trofin (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
un piept de pui ,3 ardei grasi de diferite culori ,ulei de masline ,sare,zahar si otet

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

se taie pieptul bacati si se caleste in uleiul de masline ,in prealabil se curata ardeii si se taie bucatele ,de dimensiunea aproximativa a pieptului de pui si se calesc in o alta tigaie la foc mic iar cand sunt aproape gata se adauga un pic de zahar si un pic de sare se adauga la pieptul de pui se amesteca , se adauga un pic de otet si se pune capacul timp de 5 minute.pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "pollo alla romana(pu romanesc)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bors cu ardei umpluti

Bors cu ardei umpluti

Se pune carnea intr-un castron, se adauga ceapa tocata marunt, rosiile cubulete sau pasate cu blenderul,

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Fasolea,curata,se pune in apa rece,cel putin 6 ore.Apoi,se spala,iar si tot cu apa rece se pune la

7 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Merita incercata dar eu voi folosi vin alb sec in loc de otet.

  • Fara foto

    Agenta 007 , 25 iunie 2008

    Draga Romeo,sunt convinsa ca este foarte bun si cu un vinisor in loc de otet, dar nu are de ce sa ti se faca gura punga atunci cand auzi de combo otet+zahar fiindca este foarte folosita in gastronomie.

  • Fara foto

    Romeo Domnescu (Chef de cuisine) , 14 iunie 2008

    Pollo alla romana nu este in niciun caz "pui romanesc". Este departe de reteta originala "pollo alla romana", dar poate fi incercat! Sunt convins ca ar merge mai bine cu vin alb demisec in loc de zahar si otet (mi se face gura "punga" numai cand ma gandesc la zahar si otet!!).

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • un piept de pui ,3 ardei grasi de diferite culori ,ulei de masline ,sare,zahar si otet

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata dar eu voi folosi vin alb sec in loc de otet.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza a la Cluj (cu varza dulce) Varza a la Cluj (cu varza dulce)

Acest preparat il gasiti foarte des in zona Ardealului, gatit fie cu varza dulce, fie cu varza murata (cel mai des). Eu prefer sa o

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Sarmale cu ciuperci