autor:

Carp Elena Loredana

» » Mancaruri cu carne

Pollo italiano

Autor: Carp Elena Loredana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Carp Elena Loredana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iunie 2008

Ingrediente
ingrediente pentru 4 portii, 800gr piept de pui, 200gr ciuperci, 200gr cascaval, o legatura patrunjel, 1 gr piper, pentru sos, 100 gr smantana, 100 gr maioneza, 2 catei de usturoi, 1 gr piper, 5 gr sare, Garnitura, 500 gr cartofi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

17 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie ca pentru snitele si se bate, ciupercile si patrunjelul se toaca, iar cascavalul se rade pe razatoarea mare. Din ciuperci, cascaval si patrunjel se face o compozitie care se condimenteaza dupa gust. Pe o folie de aluminiu unsa cu ulei se aseaza pieptul de pui, se pune compozitia si se ruleaza in folie de aluminiu. Se introduce la cuptor pentru 30 min intr-o tava cu putina apa. Se scoate din folie cand e gata se portioneasa, deasupra se pune sosul format din ingredientele de mai sus si alaturi cartofii natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pollo italiano" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pollo italiano si cartofi cu rozmarin

Pollo italiano si cartofi cu rozmarin

Pieptului de pui i se face un buzunar in lungul acestuia si se aseaza cascavalul, rondelele de rosie

8 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Sombreri cu linte si carnati

Sombreri cu linte si carnati

Pentru ca in aceste sarbatori de iarna majoritatea persoanelor consuma mancaruri "grele"pentru ca

2 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Bun,bun,bun...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

    O mancare foarte gustoasa, consistenta.

  • Fara foto

    anca s. (Chef de cuisine) , 03 august 2009

    Am incercat reteta ta,e foarte gustoasa si cel mai mult ma bucur ca ii place sotului(e cam pretentios la mancaruri)...multumesc pentru reteta!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

      Ararta foarte bine si cred ca e foarte bun

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 iunie 2009

      Arata bine...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 04 iunie 2009

      Cred ca este foarte bun, de aceea salvez reteta.Multumesc.

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 03 iunie 2009

      Am mai citit-o, cred ca e buna. Dar de ce se pune apa daca este folie?

    • Carp Elena Loredana

      Carp Elena Loredana (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2009

      Cely multumesc de idee ..am sa incerc si eu metoda cu buzunarul..merge mult mai usor asa :)

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 martie 2009

      Eu folosesc aceasta compozitie pentu umplut pieptul intreg nu felii. Crestez pieptl s-l umplu ca pe un buzunar, prind cu scobitoare si procedez la fel ca tine cu folia de aluminiu la cuptor. Servesc cu sos de smantanasi ciuperci sau smantana si alune maruntite

    • Fara foto

      erika , 11 octombrie 2008

      Este foarte gustoasa reteta si arata foarte bine, am sa incerc!

    • Fara foto

      ana maria lengher (Chef de cuisine) , 11 august 2008

      Reteta pare destul de interesanta si de delicioasa, am sa incerc si eu.

    • Vekas

      Vekas (Chef de cuisine) , 19 iulie 2008

      Saptamana aceasta am gatit Pollo italiano ,mai ales ca am avut musafiri din Spania.Preparatul a fost senzational.Eu am avut reteta din revista "Ioana",unde se publica retete foarte gustoase.Sosul de maioneza , smantana,usturoi, sare si piper este foarte gustos si se preteaza excelent la rulourile de pui.Am insotit preparatul de un vin alb sec.Vekas Maria

    • silviana maftei

      silviana maftei (Chef de cuisine) , 30 iunie 2008

      merge si putina verdeata deasupra si e minunat

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

17 voturi

Ingrediente

  • ingrediente pentru 4 portii
  • 800gr piept de pui
  • 200gr ciuperci
  • 200gr cascaval
  • o legatura patrunjel
  • 1 gr piper
  • pentru sos
  • 100 gr smantana
  • 100 gr maioneza
  • 2 catei de usturoi
  • 1 gr piper
  • 5 gr sare
  • Garnitura
  • 500 gr cartofi

Raporteaza reteta

Retete
de Carp Elena Loredana
Tort diplomat

Tort diplomat

Mod de preparareBlatul MOD DE PREPARARE -Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat cu

93 voturi    27 comentarii
3h
Torturi
Prajitura Georgiana

Prajitura Georgiana

Mod de preparareingredientele de mai sus se amesteca iar compozitia rezultata se rastoarna intr-o

72 voturi    25 comentarii
1h
Prajituri
Rulada Andreea

Rulada Andreea

Foaia de rulada: se separa ouale, se bate albusul cu 2 linguri de zahar iar galbenusul cu 1 lingura

18 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Cuburi de vitel cu fasole verde-dieta