Pieptul de pui se face file, se pune intr-o tigaiec cu un pic de ulei de masline incins impreuna cu ciupercile taiate in 4.
Se intoarce puiul pe o parte si pe alta cat sa se prajeasca numai un pic, se adauga usturoiul, vinul alb si chilly.
Se adauga smantana, parmezanul, delicat de gaina si patrunjel. Se serveste cu piureu de cartofi si legume natur.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii