autor:

jsabrina

» » Mancaruri cu carne

Polo Carbonara

Autor: jsabrina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 10 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: jsabrina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 10 martie 2010

Ingrediente
20 Ciuperci proaspete, 500 Grame de Smantana, 4 Linguri de unt ( eu folosesc unt in loc de ulei, se poate schimba untul cu ulei dar ii schimba gustul ), 5 Bucati de piept de pui, 1 Lingurita Oregano, 300 Grame Bacon, 200 Grame Parmezan, 2 Oua, Sare, Piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui , si se pune pe un gratar/tigaie de teflon . Se poate praji sau se poate face pe gratar dupa preferinte.Dupa ce s-a facut pieptul de pui, se adauga intr-un bol.
Separat, intr-o cratita, se pune untul la incins impreuna cu baconul. Dupa ce s-a rumenit baconul, se adauga ciupercile taiate dupa preferinte, si se lasa la innabusit pana scade apa lasata de ciuperci. Dupa ce a scazut apa, se adauga smantana impreuna cu galbenusurile de la ou , se lasa sa dea cateva clocote amestecandu-se continu. Se adauga oregano, sare piper dupa gust si se opreste focul.
Sosul obtinut se toarna peste bucatile de piept de pui in bol. Pe deasupra se presara parmezan fara restrictii.

Se serveste cu garnitura de cartofi prajiti si salata.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Polo Carbonara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    Foarte gustoasa!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

    Delicios!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

    Interesanta reteta!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      Bine ai venit printre noi cu o reteta noua.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 20 Ciuperci proaspete
  • 500 Grame de Smantana
  • 4 Linguri de unt ( eu folosesc unt in loc de ulei
  • se poate schimba untul cu ulei dar ii schimba gustul )
  • 5 Bucati de piept de pui
  • 1 Lingurita Oregano
  • 300 Grame Bacon
  • 200 Grame Parmezan
  • 2 Oua
  • Sare
  • Piper

Raporteaza reteta

Retete
de jsabrina
Pilaf cu ciuperci si pui

Pilaf cu ciuperci si pui

Se portioneaza puiul ( alegem doar copanele si pieptul ), se spala bine si se pune la fiert, apoi

93 voturi    17 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Taietei Chinezesti

Taietei Chinezesti

S-a facut seara. Si cum nora pentru mama nu poate fi captivanta decat cu o portie de taietei chinezesti...uite

8 voturi    5 comentarii
20 min
Paste si pizza
Pui aromat a la`Sabrina

Pui aromat a la`Sabrina

Haideti sa incepem. Luam puiul si il spalam bine bine binee..apoi il "trantim" in apa intr-o olicica,

8 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Chiftele si piure de cartofi cu andiva verde