autor:

jsabrina

» » Mancaruri cu carne

Polo Carbonara

Autor: jsabrina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 10 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: jsabrina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 10 martie 2010

Ingrediente
20 Ciuperci proaspete, 500 Grame de Smantana, 4 Linguri de unt ( eu folosesc unt in loc de ulei, se poate schimba untul cu ulei dar ii schimba gustul ), 5 Bucati de piept de pui, 1 Lingurita Oregano, 300 Grame Bacon, 200 Grame Parmezan, 2 Oua, Sare, Piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui , si se pune pe un gratar/tigaie de teflon . Se poate praji sau se poate face pe gratar dupa preferinte.Dupa ce s-a facut pieptul de pui, se adauga intr-un bol.
Separat, intr-o cratita, se pune untul la incins impreuna cu baconul. Dupa ce s-a rumenit baconul, se adauga ciupercile taiate dupa preferinte, si se lasa la innabusit pana scade apa lasata de ciuperci. Dupa ce a scazut apa, se adauga smantana impreuna cu galbenusurile de la ou , se lasa sa dea cateva clocote amestecandu-se continu. Se adauga oregano, sare piper dupa gust si se opreste focul.
Sosul obtinut se toarna peste bucatile de piept de pui in bol. Pe deasupra se presara parmezan fara restrictii.

Se serveste cu garnitura de cartofi prajiti si salata.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Polo Carbonara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare

Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare

Se pregateste puiul dezosindu-l noi sau macelarul cind il cumparam. Trebuie sa cintareasca dezosat

4 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu miere si bucuioc

Pulpe de pui cu miere si bucuioc

Pulpele se spala si se ung cu o pensula cu miere. Se condimenteaza cu sare, piper si boia si se presara

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    Foarte gustoasa!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

    Delicios!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

    Interesanta reteta!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      Bine ai venit printre noi cu o reteta noua.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 20 Ciuperci proaspete
  • 500 Grame de Smantana
  • 4 Linguri de unt ( eu folosesc unt in loc de ulei
  • se poate schimba untul cu ulei dar ii schimba gustul )
  • 5 Bucati de piept de pui
  • 1 Lingurita Oregano
  • 300 Grame Bacon
  • 200 Grame Parmezan
  • 2 Oua
  • Sare
  • Piper

Raporteaza reteta

Retete
de jsabrina
Pilaf cu ciuperci si pui

Pilaf cu ciuperci si pui

Se portioneaza puiul ( alegem doar copanele si pieptul ), se spala bine si se pune la fiert, apoi

91 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Taietei Chinezesti

Taietei Chinezesti

S-a facut seara. Si cum nora pentru mama nu poate fi captivanta decat cu o portie de taietei chinezesti...uite

8 voturi    5 comentarii
20 min
Paste si pizza
Pui aromat a la`Sabrina

Pui aromat a la`Sabrina

Haideti sa incepem. Luam puiul si il spalam bine bine binee..apoi il "trantim" in apa intr-o olicica,

8 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Parizer de porc cu praz