Se toaca ceapa,se rade morcovul,se taie marunt usturoiul,se toaca verdeata si se taie rosiile cuburi..se pun intr-un bol mare se adauga ulei si 200 de ml de apa...se pune in frigider aprox 1 ora..se taie carnea ca de friptura..se pune intr-o tava si se toarna peste compozitia din castron...se baga la cuptor la foc mic tim de 90 de minute..se poate servi cu cartofi pane

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii