Porc a la Piemonteze

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • carne porc,
  • rosii,
  • ceapa,
  • usturoi,
  • sare si piper,
  • morcov,
  • marar,
  • patrunjel

Mod de preparare

Se toaca ceapa,se rade morcovul,se taie marunt usturoiul,se toaca verdeata si se taie rosiile cuburi..se pun intr-un bol mare se adauga ulei si 200 de ml de apa...se pune in frigider aprox 1 ora..se taie carnea ca de friptura..se pune intr-o tava si se toarna peste compozitia din castron...se baga la cuptor la foc mic tim de 90 de minute..se poate servi cu cartofi pane

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor