autor:

Fara foto

» » Fripturi

Porc a la Piemonteze

Autor: Luc Nicolas (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 16 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Luc Nicolas (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 16 iunie 2007

Ingrediente
carne porc,, rosii,, ceapa,, usturoi,, sare si piper,, morcov,, marar,, patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 2h

22 voturi

Mod de preparare

Se toaca ceapa,se rade morcovul,se taie marunt usturoiul,se toaca verdeata si se taie rosiile cuburi..se pun intr-un bol mare se adauga ulei si 200 de ml de apa...se pune in frigider aprox 1 ora..se taie carnea ca de friptura..se pune intr-o tava si se toarna peste compozitia din castron...se baga la cuptor la foc mic tim de 90 de minute..se poate servi cu cartofi pane
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc a la Piemonteze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlete pane în stil portughez

Cotlete pane în stil portughez

Am pregãtit niste cotlete cu os de porc ( pot fi si de vacã) asa cum se obisnuieste la tarã la

8 voturi    6 comentarii
20 min
Fripturi
Frigarui de pui cu ciuperci

Frigarui de pui cu ciuperci

Dupa parerea mea, frigaruile se prepara foarte usor, iar efectul este maxim, atat ca gust cat si

9 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

22 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Mici la gratar