autor:

» » Fripturi

Porc a la Piemonteze

Autor: Luc Nicolas (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 16 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Luc Nicolas (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 16 iunie 2007

Ingrediente
carne porc,, rosii,, ceapa,, usturoi,, sare si piper,, morcov,, marar,, patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 2h

22 voturi

Mod de preparare

Se toaca ceapa,se rade morcovul,se taie marunt usturoiul,se toaca verdeata si se taie rosiile cuburi..se pun intr-un bol mare se adauga ulei si 200 de ml de apa...se pune in frigider aprox 1 ora..se taie carnea ca de friptura..se pune intr-o tava si se toarna peste compozitia din castron...se baga la cuptor la foc mic tim de 90 de minute..se poate servi cu cartofi pane
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc a la Piemonteze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

2h

22 voturi

Ingrediente

  • carne porc,
  • rosii,
  • ceapa,
  • usturoi,
  • sare si piper,
  • morcov,
  • marar,
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Porc cu castraveti