Ingrediente
Pentru 10 portii:, Coasta de porc si burta 3 kg, fasole alba 200 gr, fasole rosie conserva 300gr, naut conserva 300gr, linte 500 gr, soia boabe 100 gr, rosii conserva 500gr, pasta de tomate 100 gr, ceapa rosie 200gr, morcovi 100gr, sare, piper, paprika, foi de dafin, chimen, usturoi 50gr, ardei iuti tocati, ulei vegetal 100ml, patrunjel verde
Dificultate: Redusa | Timp: 2h 30 min
0 voturi
Mod de preparare
Cand carnea este aproape fiarta se scoate si se pastreaza supa. Fasolea si soia se scurg de apa cand sunt fierte.
Ceapa si morcovii se soteaza in ulei cu supa din carne, cand s au muiat se adauga pasta de tomate si rosiile din conserva si ardeii tocati, impreuna cu toate condimentele.
Se asaza carnea intr o tava inalta,sau intr o caserola sau in vase mici de lut in portii individuale. Peste carne se asaza cele 5 feluri de boabe amestecate,se adauga sosul si supa de la carnea de porc, atat cat este nevoie sa cuprinda carnea si fasolea. Se dau la cuptor, acoperite, sa scada usor, iar spre sfarsit se lasa descoperite ca sa se rumeneasca putin.