autor:

Dachman Laura
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iulie 2009

Ingrediente
•350 gr ceapa curatata, •200 gr muschi file de porc, •piper, •sare, •20 gr unt, •2 lingurite zahar brun pudra, •50 ml supa de pui, •½ lingurita rozmarin macinat, •½ lingurita cimbru tocat, •1 lingurita otet

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

1. Se taie fiecare ceapa in 6 bucati.Se pipereaza si se sareaza carnea dupa gust.
2. Se unge o tigaie cu putin ulei de masline.Se adauga 10 gr unt care se topeste la foc potrivit.Se prajeste carnea 3-5 minute pe fiecare parte pana se rumenste.Se aseaza pe o farfurie.
3. Se topeste restul de unt.Se caleste ceapa cu 1 lingurita zahar, aprox. 8 minute sau pana cand devine aurie si s-a caramelizat.Se amesteca des, desfacand bucatile de ceapa pe masura ce se prajesc.Se adauga supa si se fierbe aprox. 2 minute sau pana cand se evapora lichidul.
4. Se inglobeaza rozmarinul, cimbrul si restul de zahar.Se pune din nou carnea in tigaie si se stropeste cu otet.Se mai prajeste 4 minute sau pana cand zeama lasata de carne se limpezeste.
5. In loc de porc se poate folosi piept de pui sau curcan.

Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu ceapa carmelizata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de praz cu telina

Mancarica de praz cu telina

-se spala si se taie prazul in rodele -se curata si se spala telina -se pune in cratita prazul

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Naut cu zucchini si smantana

Naut cu zucchini si smantana

Nautul se pune in apa rece si se lasa peste noapte. A doua zi se scurge de apa si se pune intr-o

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 august 2010

    O bunatate !

  • Lupu Caprian Irina Mihaela

    Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

    arata delicios cu siguranta e urmatorul fel de mancare pe care il voi gati

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 iulie 2009

    Imi place foarte mult acest fel de mancare...

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 29 iulie 2009

      Foarte bună cu ceapă!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 29 iulie 2009

      Si eu cred ca e un deliciu.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

      Cred ca e un deliciu

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009

      Cred ca arata foarte bine,am vazut primele 3 poze si atat, o sa incerc si eu reteta si o sa fac si eu poze.Felicitari pentru reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • •350 gr ceapa curatata
  • •200 gr muschi file de porc
  • •piper
  • •sare
  • •20 gr unt
  • •2 lingurite zahar brun pudra
  • •50 ml supa de pui
  • •½ lingurita rozmarin macinat
  • •½ lingurita cimbru tocat
  • •1 lingurita otet

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Musaca de legume