Ingrediente
•350 gr ceapa curatata, •200 gr muschi file de porc, •piper, •sare, •20 gr unt, •2 lingurite zahar brun pudra, •50 ml supa de pui, •½ lingurita rozmarin macinat, •½ lingurita cimbru tocat, •1 lingurita otet
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
3 voturi
Mod de preparare
2. Se unge o tigaie cu putin ulei de masline.Se adauga 10 gr unt care se topeste la foc potrivit.Se prajeste carnea 3-5 minute pe fiecare parte pana se rumenste.Se aseaza pe o farfurie.
3. Se topeste restul de unt.Se caleste ceapa cu 1 lingurita zahar, aprox. 8 minute sau pana cand devine aurie si s-a caramelizat.Se amesteca des, desfacand bucatile de ceapa pe masura ce se prajesc.Se adauga supa si se fierbe aprox. 2 minute sau pana cand se evapora lichidul.
4. Se inglobeaza rozmarinul, cimbrul si restul de zahar.Se pune din nou carnea in tigaie si se stropeste cu otet.Se mai prajeste 4 minute sau pana cand zeama lasata de carne se limpezeste.
5. In loc de porc se poate folosi piept de pui sau curcan.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Crystyna (Chef de cuisine) , 29 iulie 2009
Foarte bună cu ceapă!
flori de piatra (Chef de cuisine) , 29 iulie 2009
Si eu cred ca e un deliciu.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009
Cred ca e un deliciu
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009
Cred ca arata foarte bine,am vazut primele 3 poze si atat, o sa incerc si eu reteta si o sa fac si eu poze.Felicitari pentru reteta.