1 Se incalzeste cuptorul in prealabil la 180°C. Într-o cratita de teflon sau o caserola termorezistenta, se incalzeste uleiul de masline la foc potrivit. Se da carnea prin faina, scuturând faina in exces. Se pune in cratita si se caieste 4 minute sau pâna se rumeneste. Apoi se scoate pe o farfurie.
2 Se pun in cratita ceapa verde si usturoiul si se prajesc 1 minut sau pâna se moaie ceapa. Se adauga ardeiul gras verde si ardeiul jalapeno si se prajesc 4 minute sau pâna când ardeiul este crocant-fraged. Se adauga ardeii verzi putin iuti, jumatate din frunzele de coriandru, sarea, coriandrul macinat si 1 1/4 cana de apa; se pun la fiert.
3 Când fierb, se pune carnea inapoi in cratita. Se acopera, se baga in cuptor si se coace 25 de minute sau pâna când carnea este frageda.
4 Se adauga mazarea, sucul de lamâie verde si restul de frunze de coriandru si se amesteca. Se acopera si se Iasa sa stea 3 minute. Se serveste presa rata cu ardei gras rosu taiat feliute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii