Ceapa se taie solzisori iar ardeiul gras se taie juliene. Acestea se prajesc in ulei impreuna cu carnea de porc( taiata de preferinta fasii inguste ) pana cand zeama generata se evapora. In acest moment se adauga vinul rosu, tuica, condimentele si rosiile. Se mentine la foc mic spre mediu timp de 40 de minute.
Este delicios!
Succes!
Deea
Alaturat am anexat un link unde puteti gasi mixul de condimente pentru a obtine garam masala.
http://www.condimenteweb.ro/index.php?module=fisaMix&mid=28
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii