autor:

Deea

» » Mancaruri cu carne

Porc cu Garam Masala

Autor: Deea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Deea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg carne macra de porc, 10 ardei grasi medii ( galbeni, rosii, verzi ), 2 cepe, 4-5 catei de usturoi, ardei iute, scortisoara macinata, cuisoare, garam masala ( condiment indian ) - dupa gust, 1/2 pahar vin rosu, 1/2 pahar tuica, 1 pahar ulei, 2 cani de rosii proaspete taiate cubulete

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se taie solzisori iar ardeiul gras se taie juliene. Acestea se prajesc in ulei impreuna cu carnea de porc( taiata de preferinta fasii inguste ) pana cand zeama generata se evapora. In acest moment se adauga vinul rosu, tuica, condimentele si rosiile. Se mentine la foc mic spre mediu timp de 40 de minute.

Este delicios!
Succes!
Deea
Alaturat am anexat un link unde puteti gasi mixul de condimente pentru a obtine garam masala.
http://www.condimenteweb.ro/index.php?module=fisaMix&mid=28
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu Garam Masala" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Carne tocata in crusta

Carne tocata in crusta

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat, se impacheteaza intr-un servet umed si se da la rece

10 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Pui Kiev

Pui Kiev

Untul il amestecam cu usturoiul zdrobit, patrunjelul taiat marunt si mararul, potrivim de sare si

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne macra de porc
  • 10 ardei grasi medii ( galbeni
  • rosii
  • verzi )
  • 2 cepe
  • 4-5 catei de usturoi
  • ardei iute
  • scortisoara macinata
  • cuisoare
  • garam masala ( condiment indian ) - dupa gust
  • 1/2 pahar vin rosu
  • 1/2 pahar tuica
  • 1 pahar ulei
  • 2 cani de rosii proaspete taiate cubulete

Raporteaza reteta

Retete
de Deea
Penne cu sos de rosii si capere

Penne cu sos de rosii si capere

Rosiile proaspete se oparesc timp de cateva secunde in apa fierbinte, dupa care se decojesc si se

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Paste si pizza
Pui cu alune si garnitura de orez

Pui cu alune si garnitura de orez

Intr-o tigaie de teflon sau wok se incinge uleiul si se prajeste pieptul de pui timp de cateva minute

5 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui Souvlaki

Pui Souvlaki

Se amesteca impreuna o marinata din: 3 lg ulei de masline Sucul unei lamai Putin vin rosu

21 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmalute si ardei umpluti ca la mama acasa