autor:

www.Reteta-Video.ro

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Porc cu legume in stil chinezesc

Autor: www.Reteta-Video.ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 aprilie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: www.Reteta-Video.ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 aprilie 2014

Ingrediente
900 gr de pulpa de porc fara grasime, spalata si stearsa, 3 morcovi curatati si spalati, 3 castraveti spalati, 2 ardei iuti spalati, 10 catei mici de usturoi curatati si spalati, 100 gr. de alune sarate, 12 linguri de sos de soia, 12 linguri de supa de legume, 5 linguri de ulei de masline, o lingurita de otet de orez, o lingurita de zahar, 3 lingurite de amidon

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Pasul 1:

Taiem carnea de porc in fasii de 0,5 cm, iar apoi bucatile obtinute le taiem in fasii tot de 0,5 cm.

Taiem morcovii in cuburi de 1 cm. Taiem castravetii in cuburi de 1,5 cm. Tocam marunt usturoiul. Scoatem semintele ardeilor iuti, iar apoi ii taiem marunt. Nu uitam sa ne spalam foarte bine pe maini, dupa ce terminam cu ardeii iuti!



Pasul 2:

Pregatim aragazul si un wok in care punem uleiul si il lasam sa se incalzeasca foarte bine. Adaugam carnea de porc in uleiul incins, amestecam si prajim timp de 2 minute, pana cand carnea isi schimba culoarea si incepe sa se rumeneasca.



Pasul 3:

Punem ardeiul iute si usturoiul. Amestecam si calim timp de 30 de secunde.



Pasul 4:

Punem jumatate din sosul de soia si calim timp de 1 minut.



Pasul 5:

Adaugam morcovii si castravetii. Amestecam si turnam supa. Punem sosul de soia ramas, alunele, otetul de orez, zaharul si amidonul. Amestecam continuu si fierbem timp de 5 minute.



Pasul 6:

Cand sosul s-a ingrosat inchidem aragazul. Servim imediat, cu garnitura de orez.



Reteta Video completa o gasiti la: http://www.reteta-video.ro/retete/porc-cu-legume-in-stil-chinezesc.html



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu legume in stil chinezesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui toscan

Piept de pui toscan

Spalam si feliem pieptul de pui ca pentru snitele. Batem cu tocatorul si condimentam cu sare si piper.

8 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui cu spaghete (Frango com Esparguete)

Pui cu spaghete (Frango com Esparguete)

1)Taie puiul in bucãti mici si condimenteazã cu sare, piper, ierburi Provence(cimbru, oregano...)usturoiul

6 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 900 gr de pulpa de porc fara grasime
  • spalata si stearsa
  • 3 morcovi curatati si spalati
  • 3 castraveti spalati
  • 2 ardei iuti spalati
  • 10 catei mici de usturoi curatati si spalati
  • 100 gr. de alune sarate
  • 12 linguri de sos de soia
  • 12 linguri de supa de legume
  • 5 linguri de ulei de masline
  • o lingurita de otet de orez
  • o lingurita de zahar
  • 3 lingurite de amidon

Raporteaza reteta

Retete
de www.Reteta-Video.ro
Paste cu Sos de Dovlecei

Paste cu Sos de Dovlecei

Pasul 1 Taiem dovleceii in cubulete mici. Tocam ceapa julien. Taiem ardeiul in fasii subtiri. Tocam

0 voturi    2 comentarii
35 min
Paste si pizza
Rulouri de Dovlecei cu Branza

Rulouri de Dovlecei cu Branza

Pasul 1 Incalzim cuptorul. Taiem dovleceii in felii foarte subtiri, pe lungime, cu ajutorul cutitului

1 vot    7 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Prajitura cu Mere Rase

Prajitura cu Mere Rase

Incalzim cuptorul. Punem praful de copt peste faina si omogenizam. Radem merele pe razatoarea mare. Pregatim

11 voturi    13 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Ciolan afumat la cuptor cu cartofi copti