Porc cu legume in stil chinezesc

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Porc cu legume in stil chinezesc

Ingrediente

  • 900 gr de pulpa de porc fara grasime, spalata si stearsa
  • 3 morcovi curatati si spalati
  • 3 castraveti spalati
  • 2 ardei iuti spalati
  • 10 catei mici de usturoi curatati si spalati
  • 100 gr. de alune sarate
  • 12 linguri de sos de soia
  • 12 linguri de supa de legume
  • 5 linguri de ulei de masline
  • o lingurita de otet de orez
  • o lingurita de zahar
  • 3 lingurite de amidon

Mod de preparare

Pasul 1:

Taiem carnea de porc in fasii de 0,5 cm, iar apoi bucatile obtinute le taiem in fasii tot de 0,5 cm.

Taiem morcovii in cuburi de 1 cm. Taiem castravetii in cuburi de 1,5 cm. Tocam marunt usturoiul. Scoatem semintele ardeilor iuti, iar apoi ii taiem marunt. Nu uitam sa ne spalam foarte bine pe maini, dupa ce terminam cu ardeii iuti!

Pasul 2:

Pregatim aragazul si un wok in care punem uleiul si il lasam sa se incalzeasca foarte bine. Adaugam carnea de porc in uleiul incins, amestecam si prajim timp de 2 minute, pana cand carnea isi schimba culoarea si incepe sa se rumeneasca.

Pasul 3:

Punem ardeiul iute si usturoiul. Amestecam si calim timp de 30 de secunde.

Pasul 4:

Punem jumatate din sosul de soia si calim timp de 1 minut.

Pasul 5:

Adaugam morcovii si castravetii. Amestecam si turnam supa. Punem sosul de soia ramas, alunele, otetul de orez, zaharul si amidonul. Amestecam continuu si fierbem timp de 5 minute.

Pasul 6:

Cand sosul s-a ingrosat inchidem aragazul. Servim imediat, cu garnitura de orez.

Reteta Video completa o gasiti la: http://www.reteta-video.ro/retete/porc-cu-legume-in-stil-chinezesc.html

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise