Pasul 1:
Taiem carnea de porc in fasii de 0,5 cm, iar apoi bucatile obtinute le taiem in fasii tot de 0,5 cm.
Taiem morcovii in cuburi de 1 cm. Taiem castravetii in cuburi de 1,5 cm. Tocam marunt usturoiul. Scoatem semintele ardeilor iuti, iar apoi ii taiem marunt. Nu uitam sa ne spalam foarte bine pe maini, dupa ce terminam cu ardeii iuti!
Pasul 2:
Pregatim aragazul si un wok in care punem uleiul si il lasam sa se incalzeasca foarte bine. Adaugam carnea de porc in uleiul incins, amestecam si prajim timp de 2 minute, pana cand carnea isi schimba culoarea si incepe sa se rumeneasca.
Pasul 3:
Punem ardeiul iute si usturoiul. Amestecam si calim timp de 30 de secunde.
Pasul 4:
Punem jumatate din sosul de soia si calim timp de 1 minut.
Pasul 5:
Adaugam morcovii si castravetii. Amestecam si turnam supa. Punem sosul de soia ramas, alunele, otetul de orez, zaharul si amidonul. Amestecam continuu si fierbem timp de 5 minute.
Pasul 6:
Cand sosul s-a ingrosat inchidem aragazul. Servim imediat, cu garnitura de orez.
Reteta Video completa o gasiti la: http://www.reteta-video.ro/retete/porc-cu-legume-in-stil-chinezesc.html
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii