Se incinge uleiul intr-o cratita incapatoare.Se adauga carnea taiata fasii subtiri si se prajeste 3-4 minute.Se adauga usturoiul pisat,ghimbirul,ardeiul taiat julien si cepa tocata marunt si se caleste 3-4 minute,amestacand mereu.Apoi adaugati zeama si coaja de lamaie,vinul,apoi lasati amestecul sa dea in clocot si lasati sa fiarba la foc moale 5-6 min.pana ce sosul incepe sa scada.Se adauga rosiile tocate marunt si varza taiata fideluta si mai lasati sa fiaraba pana ce acestea se inmoaie.Adaugati coriandrul.Se serveste cu garnitura de taitei sau orez.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii