Se taie carnea de porc in fasii de 5 cm lumgime si 1 am latime. Se toaca marunt lemongrass-ul, iar ceapa verde se taie in bucatele de 1-2 cm. Se amesteca bine, bine carnea cu lemongrass-ul, ceapa, sarea si piperul. Se lasa 30 de minute sa se marineze.Se taie felii subtiri ardeiul si catelul de usturoi. Se taie in patru arahidele.Se incinge uleiul intr-o tigaie sau in wok si se pune carnea de porc marinata la prajit. Se tine la foc mediu-mare (aragaz 6-7) 3-5 minute.Se adauga in tigaie ardeiul si usturoiul taiat si se prajesc toate pana este gata carnea, cam inca 7 minute.Se adauga zaharul, sosul de peste, alunele taiate marunt si mai lasa pe foc 1 minut. Se serveste calda.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii