Autor:
habio (Maestru bucatar)
Reteta postata pe: 10 mai 2012
Ingrediente
2 kg carne de porc, sare, cimbru, o capatana usturoi, 2 cani otet, grasime pentru prajit, o lamaie,
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se taie marunt usturoiul si se amesteca cu cimbrul. Se sareaza. Carnea de porc se freaca bine cu zeama de lamaie si sare, apoi se taie bucati mici. Se fierbe carnea in putina apa 20 minute. Se scoate carnea din apa, se condimenteaza cu amestecul de usturoi si cimbru si se pune intr-un vas de lut. Se pune otetul peste carne si se lasa la marinat una, doua zile. Se scoate carnea apoi si se prajesre.
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu usturoi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
pasul 1: se prepara o marinata din cateva linguri ulei, cateva linguri otet balsamic si un paharel
2 voturi
3 comentarii
1h 30 min
Carnea se taie bucati mai maricele si se condimenteaza cu sare si piper.In cratita in care o von
10 voturi
12 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate