autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Porc cu usturoi

Autor: habio (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 mai 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: habio (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 mai 2012

Ingrediente
2 kg carne de porc, sare, cimbru, o capatana usturoi, 2 cani otet, grasime pentru prajit, o lamaie,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se taie marunt usturoiul si se amesteca cu cimbrul. Se sareaza. Carnea de porc se freaca bine cu zeama de lamaie si sare, apoi se taie bucati mici. Se fierbe carnea in putina apa 20 minute. Se scoate carnea din apa, se condimenteaza cu amestecul de usturoi si cimbru si se pune intr-un vas de lut. Se pune otetul peste carne si se lasa la marinat una, doua zile. Se scoate carnea apoi si se prajesre.
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rinichi de porc cu usturoi

Rinichi de porc cu usturoi

Se spala rinichii,se taie in felii subtiri si se clatesc de cateva ori in apa rece.Usturoiul se curata

18 voturi    14 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Sos de usturoi pentru cotlete de porc

Sos de usturoi pentru cotlete de porc

Usturoiul se zdobeste sau se toaca marunt cat sa dea aroma, (daca il pisati va incepe sa usture si

2 voturi    2 comentarii
15 min
Sosuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Ficatei de pasare cu mazare verde