autor:

Vasile Buzea

» » Aperitive

Porc Dim Sum

Autor: Vasile Buzea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 30 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vasile Buzea (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 30 iunie 2008

Ingrediente
carne tocata de porc, praz(ceapa verde),muguri bambus,radacina de ghimbir, sos de soia, vin de orez, ulei de susan, zahar, ou, faina de grau, ulei de floarea soarelui, piper alb.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu bambusul si ceapa verde care au fost tocate in prealabil. Se adauga sos de soia, vin de orez, ulei de susan, o parte din ou, putina faina. Cu restul de ou, de faina si ulei de floarea soarelui se face un aluat mai consistent. Se intinde o foaie subtire, se taie aluatul sub forma de patratele care se umplu cu tocatura. Se strang colturile sub forma de punguta si se fierb in apa cu putin ulei (de recomandat a se fierbe in aburi).
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc Dim Sum" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 29 %
239.99 lei
169.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

    Foarte interesanta reteta. Ar fi grozav sa vedem si imagini pentru mai multa claritate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • carne tocata de porc
  • praz(ceapa verde),muguri bambus,radacina de ghimbir
  • sos de soia
  • vin de orez
  • ulei de susan
  • zahar
  • ou
  • faina de grau
  • ulei de floarea soarelui
  • piper alb.

Raporteaza reteta

Retete
de Vasile Buzea
castraveti umpluti

castraveti umpluti

Castravetii se spala, se taie rondele de aproximativ 3 cm, se scobesc de seminte, se sareaza. Carnea

8 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Porc cu castraveti

Porc cu castraveti

Se taie carnea felii cat mai subtiri si se amesteca cu vinul de orez si sarea. Se prajeste un minut

8 voturi    6 comentarii
1h
Fripturi
Spankorizo - Spanac cu orez

Spankorizo - Spanac cu orez

Spanacul proaspăt se spala foarte bine se rupe bucăți (dacă e congelat scăpam de toate grijile

11 voturi    2 comentarii
35 min
Retete de post
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Foarte interesanta reteta. Ar fi grozav sa vedem si imagini pentru mai multa claritate

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Piftie de porc portionata