autor:

Vasile Buzea

» » Aperitive

Porc Dim Sum

Autor: Vasile Buzea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 30 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vasile Buzea (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 30 iunie 2008

Ingrediente
carne tocata de porc, praz(ceapa verde),muguri bambus,radacina de ghimbir, sos de soia, vin de orez, ulei de susan, zahar, ou, faina de grau, ulei de floarea soarelui, piper alb.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu bambusul si ceapa verde care au fost tocate in prealabil. Se adauga sos de soia, vin de orez, ulei de susan, o parte din ou, putina faina. Cu restul de ou, de faina si ulei de floarea soarelui se face un aluat mai consistent. Se intinde o foaie subtire, se taie aluatul sub forma de patratele care se umplu cu tocatura. Se strang colturile sub forma de punguta si se fierb in apa cu putin ulei (de recomandat a se fierbe in aburi).
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc Dim Sum" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Musaca de carne cu dovlecei si vinete

Musaca de carne cu dovlecei si vinete

Dovleceii si vinetele necuratate de coaja se presara cu putina sare si condimente si se lasa acoperite

13 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crochete piept de pui

Crochete piept de pui

Crochete de pui la cuptor. Mult mai sanatoase decat cele prajite dar cu acelasi gust. Intr un bol

1 vot    0 comentarii
55 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

    Foarte interesanta reteta. Ar fi grozav sa vedem si imagini pentru mai multa claritate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • carne tocata de porc
  • praz(ceapa verde),muguri bambus,radacina de ghimbir
  • sos de soia
  • vin de orez
  • ulei de susan
  • zahar
  • ou
  • faina de grau
  • ulei de floarea soarelui
  • piper alb.

Raporteaza reteta

Retete
de Vasile Buzea
castraveti umpluti

castraveti umpluti

Castravetii se spala, se taie rondele de aproximativ 3 cm, se scobesc de seminte, se sareaza. Carnea

8 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Porc cu castraveti

Porc cu castraveti

Se taie carnea felii cat mai subtiri si se amesteca cu vinul de orez si sarea. Se prajeste un minut

8 voturi    6 comentarii
1h
Fripturi
Spankorizo - Spanac cu orez

Spankorizo - Spanac cu orez

Spanacul proaspăt se spala foarte bine se rupe bucăți (dacă e congelat scăpam de toate grijile

11 voturi    2 comentarii
35 min
Retete de post
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Foarte interesanta reteta. Ar fi grozav sa vedem si imagini pentru mai multa claritate

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Omleta la cuptor