Reteta postata pe: 28 aprilie 2009
Ingrediente
1/4 cana gem de caise, 2 linguri mustar de Dijon, 1 lingurita de coaja rasa de lamâie, 2 linguri suc proaspat de lamâie, 1 lingurita boia iute, 450 g muschi de porc bine curatat, 3/4 lingurita sare
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 200°C. Într-un castron mare, se amesteca gemul, mustarul, coaja de lamâie, sucul de lamaie si 1/2 lingurita boia iute. Se scot 3 linguri din amestecul de gem, pentru carne.
2. Se asaza carnea Într-o tava de copt miCa. Se freaca cu 1/4 lingurita de sare si cu restul de 1/2 lingurita de boia iute. Se coace 15 minute. Se intind cele 3 linguri de amestec de gem peste carne si se mai coace 10 minute sau pâna când aceasta se patrunde, dar este Înca suculenta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
De Sărbători, am pregătit cotlet de porc la cuptor, cu costițe, cartofi și mirodenii. Coastele
0 voturi
0 comentarii
2h 5 min
Cateva bucati de carnita de porc, codimentate cu de toate, stropite cu ulei de masline si cateva
0 voturi
2 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate