autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Porc la cuptor

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
1/4 cana gem de caise, 2 linguri mustar de Dijon, 1 lingurita de coaja rasa de lamâie, 2 linguri suc proaspat de lamâie, 1 lingurita boia iute, 450 g muschi de porc bine curatat, 3/4 lingurita sare

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 200°C. Într-un castron mare, se amesteca gemul, mustarul, coaja de lamâie, sucul de lamaie si 1/2 lingurita boia iute. Se scot 3 linguri din amestecul de gem, pentru carne.



2. Se asaza carnea Într-o tava de copt miCa. Se freaca cu 1/4 lingurita de sare si cu restul de 1/2 lingurita de boia iute. Se coace 15 minute. Se intind cele 3 linguri de amestec de gem peste carne si se mai coace 10 minute sau pâna când aceasta se patrunde, dar este Înca suculenta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cuburi de pulpa de porc cu legume la cuptor

Cuburi de pulpa de porc cu legume la cuptor

Pulpa de porc se spala , se lasa la scurs si se taie cubulate.Se face un bait din ulei de masline,boia,

7 voturi    7 comentarii
2h 20 min
Fripturi
Friptura de porc la cuptor

Friptura de porc la cuptor

Spalam muschiul, il uscam in prosop de hartie si in asezam in tigaia incinsa cu ulei pana face crusta

43 voturi    14 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/4 cana gem de caise
  • 2 linguri mustar de Dijon
  • 1 lingurita de coaja rasa de lamâie
  • 2 linguri suc proaspat de lamâie
  • 1 lingurita boia iute
  • 450 g muschi de porc bine curatat
  • 3/4 lingurita sare

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui dulce acrisor