autor:

ana catalina focsa

» » Retete de post

Porrusalda-mancare de post

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 03 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 03 decembrie 2010

Ingrediente
2 fire de praz, 1 cartof, 1 ceapa rosie, 1 felie de bostan, cateva tulpini de telina, 1 dovlecel alb, sare, de masline

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si se taie marunt.Se caleste un pic cu 2 linguri de ulei,se adauga putina sare.Intre timp curatam si spalam restul legumelor.Le taiem cubulete pe toate si le adaugam peste ceapa calita.Adaugam apa cat cuprinde si dam la foc potrivit spre mic timp de 40 minute,pana scade un pic din lichid,si legumele devin moi si bine fierte.Se mai adauga sare daca este necesar si un pic de piper macinat.Se serveste cald!Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Porrusalda-mancare de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Supa de sparanghel verde si crutoane.(post)

Supa de sparanghel verde si crutoane.(post)

Punem o oala pe foc.Punem uleiul la incalzit adaugam ceapa si usturoiul taiate marunt.calim apoi

17 voturi    14 comentarii
1h
Retete de post
Gogosi de post

Gogosi de post

1.Amestecati faina, sarea, zaharul,coaja de portocala si drojdia,apoi turnati treptat apa calduta.Framantati

10 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2010

    Delicioasa!*****

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • 2 fire de praz
  • 1 cartof
  • 1 ceapa rosie
  • 1 felie de bostan
  • cateva tulpini de telina
  • 1 dovlecel alb
  • sare, de masline

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

99 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Delicioasa!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac

Aluatul: Se pun toate ingredientele intr-un castron, se incorporeaza faina cat cuprinde si amestecam bine sa nu se mai lipeasca de

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu ciocolata (GlutenFree) Briose cu ciocolata (GlutenFree)

Mod de preparare: 1. Încălzește cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Într-un vas pune făina fără gluten, bicarbonatul,

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Gutui coapte