autor:

ana catalina focsa

» » Retete de post

Porrusalda-mancare de post

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 03 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 03 decembrie 2010

Ingrediente
2 fire de praz, 1 cartof, 1 ceapa rosie, 1 felie de bostan, cateva tulpini de telina, 1 dovlecel alb, sare, de masline

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si se taie marunt.Se caleste un pic cu 2 linguri de ulei,se adauga putina sare.Intre timp curatam si spalam restul legumelor.Le taiem cubulete pe toate si le adaugam peste ceapa calita.Adaugam apa cat cuprinde si dam la foc potrivit spre mic timp de 40 minute,pana scade un pic din lichid,si legumele devin moi si bine fierte.Se mai adauga sare daca este necesar si un pic de piper macinat.Se serveste cald!Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Porrusalda-mancare de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Pleurotus cu usturoi in bol de mamaliguta

Pleurotus cu usturoi in bol de mamaliguta

1. Curatam si spalam ciupercile, apoi le taiem fasii si le lasam la scurs. 2. Intr-o tigaie incingem

2 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de post
Negresa de post

Negresa de post

Intr-un bol se pune faina, dupa care se adauga cacaua, uleiul, dulceata/gemul ( dupa preferinta eu

3 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2010

    Delicioasa!*****

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • 2 fire de praz
  • 1 cartof
  • 1 ceapa rosie
  • 1 felie de bostan
  • cateva tulpini de telina
  • 1 dovlecel alb
  • sare, de masline

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

99 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Delicioasa!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Bors de cartofi Bors de cartofi

Am curățat si tăiat legumele, apoi le-am pus într-o oala la fiert, întâi ceapa, ardeii, morcovul si rădăcina

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Zacusca de vinete si ardei Zacusca de vinete si ardei

Se coc vinetele, se lasă la scurs şi răcit, se curăţă. Se coc ardeii. Pe măsură ce se înnegresc, se iau şi se depozitează

2 voturi    0 comentarii
3h 45 min
Conserve si muraturi
Strudel cu mere si dovleac