autor:

ana catalina focsa

» » Retete de post

Porrusalda-mancare de post

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 03 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 03 decembrie 2010

Ingrediente
2 fire de praz, 1 cartof, 1 ceapa rosie, 1 felie de bostan, cateva tulpini de telina, 1 dovlecel alb, sare, de masline

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si se taie marunt.Se caleste un pic cu 2 linguri de ulei,se adauga putina sare.Intre timp curatam si spalam restul legumelor.Le taiem cubulete pe toate si le adaugam peste ceapa calita.Adaugam apa cat cuprinde si dam la foc potrivit spre mic timp de 40 minute,pana scade un pic din lichid,si legumele devin moi si bine fierte.Se mai adauga sare daca este necesar si un pic de piper macinat.Se serveste cald!Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Porrusalda-mancare de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Marinata de peste cu legume sote

Marinata de peste cu legume sote

Pestele curatat si spalat se da cu sare si se lasa la rece 1/2 -1 ora apoi se zvanta cu un prosop

6 voturi    8 comentarii
40 min
Retete de post
Plăcinţele prăjite umplute cu varză

Plăcinţele prăjite umplute cu varză

Drojdia , zaharul si cca 50 ml de apa (din cantitatea totala de apa calduta) se amesteca si se lasa

18 voturi    8 comentarii
30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2010

    Delicioasa!*****

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • 2 fire de praz
  • 1 cartof
  • 1 ceapa rosie
  • 1 felie de bostan
  • cateva tulpini de telina
  • 1 dovlecel alb
  • sare, de masline

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

99 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Delicioasa!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Chiftele din soia Chiftele din soia

Se pune soia la fiert asa cum scrie pe pachet, dupa ce se fierbe, o punem la scurs intr-o strecuratoare. Punem cartofii la fiert intregi

59 voturi    13 comentarii
5h
Retete de post
Ciuperci cu usturoi-reteta de post Ciuperci cu usturoi-reteta de post

Se curata ceapa, se toaca si se prajeste in ulei de masline pana cand devine aurie, se pun ciupercile crude taiate felii, se adauga

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Inghetata de banane