autor:

Vekas

» » Dulciuri diverse

PORTOCALE UMPLUTE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 decembrie 2008

Ingrediente
(pentru 4 persoane):, , 4 portocale, , 1 lamaie,, 50 g. de zahar pudra, , 3 linguri de smantana lichida

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

27 voturi

Mod de preparare

1. Se spala portocalele si li se taie un capac pentru a putea scoate pulpa cu ajutorul unei lingurite.
2. Se stoarce sucul lamaiei si se pune intr-un mixer cu pulpa de portocale, zaharul si smantana. Se amesteca bine. Se obtine o crema lichida.
3. Se pune crema lichida in congelator, intr-un recipient si se amesteca, timp de 2 ore, pentru ca sa nu se faca aschii de gheata.
4. Se umplu portocalele cu crema si se tin la frigider pana aproape de servire. Este bine sa se scoata din frigider cu 15 minute inainte de servire, pentru ca crema sa nu fie tare.
Daca ti-a placut reteta noastra "PORTOCALE UMPLUTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Mere umplute cu portocale

Mere umplute cu portocale

Scoatem cotorul de la fiecare mar, le asezam intr-o cratita,in care pune folie de aluminiu, curatam

4 voturi    4 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 17 comentarii
  • Fara foto

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

    Pot fi umplute si cu inghetata de portocale sau orice alta inghetata, dupa preferinta.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

    Rapid la preparare si gustos la masa!

  • LASZLO

    LASZLO (Chef de cuisine) , 03 august 2009

    Frumos... eu asa servesc sorbet de afine ..felicitari!

    • veronica

      veronica (Chef de cuisine) , 03 august 2009

      Super buna reteta, si chiar ieftina, e buna acum vara, am sa o fac si eu azi.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 august 2009

      Cred ca este tare delicioasa...

    • Vekas

      Vekas (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009

      Asa este, ceva original si de efect.Ma bucur ca va place.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

      FELICITARI! Grozava ideea

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

      Super ingenioasa si cu un efect mare asupra musafirilor si a celor care mananca acest desert,felicitari este super intuitiva.

    • Vekas

      Vekas (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

      Da, asemanator cu inghetata, care se amesteca din cand in cand pentru a preintampina formarea de aschii de gheata.

    • cristina a

      cristina a (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

      Mi s-a facut o pofta grozava! Vreau sa o fac, dar am o nelamurire, referitoare la punctul 3. Se pune la congelator pentru 2 ore, dar din cand in cand se scoate si se amesteca crema? Multumesc.

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009

      Ce bune sunt, mi s-a facut pofta!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009

      Iar am citit reteta si iar mi s-a facut pofta.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

      Un fel de sorbetto, foarte bun pe caldura :)

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

      Cred ca e delicioasa reteta.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

      Trebuie sa fie tare buna ....

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 iunie 2009

      Un deliciu!

    • Fara foto

      costelino1967 , 11 ianuarie 2009

      Super si ieftina!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

27 voturi

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane):
  • 4 portocale
  • 1 lamaie,
  • 50 g. de zahar pudra
  • 3 linguri de smantana lichida

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Vekas (Chef de cuisine)

Pot fi umplute si cu inghetata de portocale sau orice alta inghetata, dupa preferinta.

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Tort cu fructe