1. Se spala portocalele si li se taie un capac pentru a putea scoate pulpa cu ajutorul unei lingurite.
2. Se stoarce sucul lamaiei si se pune intr-un mixer cu pulpa de portocale, zaharul si smantana. Se amesteca bine. Se obtine o crema lichida.
3. Se pune crema lichida in congelator, intr-un recipient si se amesteca, timp de 2 ore, pentru ca sa nu se faca aschii de gheata.
4. Se umplu portocalele cu crema si se tin la frigider pana aproape de servire. Este bine sa se scoata din frigider cu 15 minute inainte de servire, pentru ca crema sa nu fie tare.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii