PORTOCALE UMPLUTE

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
PORTOCALE UMPLUTE

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane):
  • 4 portocale,
  • 1 lamaie,
  • 50 g. de zahar pudra,
  • 3 linguri de smantana lichida;

Mod de preparare

1. Se spala portocalele si li se taie un capac pentru a putea scoate pulpa cu ajutorul unei lingurite.

2. Se stoarce sucul lamaiei si se pune intr-un mixer cu pulpa de portocale, zaharul si smantana. Se amesteca bine. Se obtine o crema lichida.

3. Se pune crema lichida in congelator, intr-un recipient si se amesteca, timp de 2 ore, pentru ca sa nu se faca aschii de gheata.

4. Se umplu portocalele cu crema si se tin la frigider pana aproape de servire. Este bine sa se scoata din frigider cu 15 minute inainte de servire, pentru ca crema sa nu fie tare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise