Decupati capacelul fiecarei portocale si scobiti miezul cu un cutit ascutit. Taiati apoi o bucata din coaja si la baza lor, ca sa aiba stabilitate, si puneti-le in frigider.
Maruntiti miezul de portocala, puneti-l intr-o sita sa se scurga si strecurati zeama daca mai e nevoie.
Turnati jumatate din zeama intr-o craticioara (restul poate fi folosit la altceva), adaugati lichiorul si zaharul, puneti-le pe foc pana incep sa fiarba si lasati-le sa se raceasca.
Treceti repede capsunile sub un jet de apa rece, rupeti-le coditele, puneti-le intr-un castron, stropiti-le cu siropul de portocala si dati-le la frigider.
Umpleti portocalele cu capsuni, ornati-le cu frunze de menta si serviti-le imediat, eventual asezate pe un strat de gheata maruntita.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii