Se razuie morcovii pe razatoarea marunta,se amesteca cu 1 kg zahar si se lasa sa stea cateva ore(cel putin 2 ore).Se adauga 300 ml apa,praful de vanilina,coaja si sucul de la lamai.Se pune vasul pe foc si se lasa compozitia sa fiarba,amestecand sa nu se prinda,pana ce scade si se leaga.Dupa ce se racoreste veti observa ca seamana cu o coca,din care,cu palmele faceti bile mari cat o nuca,acestea le tavaliti prin nuca de cocos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii