autor:

Fara foto

» » Aperitive

Porumb copt

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
stiuleti porumb, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Porumbul trebuie cules in lapte. Se curata de panuse si li se rup varfurile. Se pune la copt pe gratar sau chiar pe jar, intorcandu-se pe toate partile.
Este un desert delicios, porumbul pastrandu-si dulceata mai mult decat la porumbul fiert.
se serveste cald si presarat cu sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb copt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
PORUMB COPT

PORUMB COPT

Porumbul proaspat se gaseste in toate lunile de vara, putand fi consumat fiert,copt la grill, gratar

16 voturi    15 comentarii
2h
Aperitive
Salata de vinete

Salata de vinete

Vinetele se coc pe o tabla de fier sau intr-o tava in cuptorul incins.Dupa ce s-au copt se pun intr-un

6 voturi    14 comentarii
1h 40 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    Imi place tare mult porumbul copt...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

16 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi place tare mult porumbul copt...

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
crochete de cartofi