autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

PORUMBEI UMPUTI CU CARNE DE MIEL

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 martie 2009

Ingrediente
6 porumbei,, 60ml.ulei,, 300g.carne de miel,, 6 ciuperci,, 3 catei de usturoi,, 1 felie de paine,, 1 lingura de smantana,, 1 ou,, 3/4 pahar de vin,, 1 lingurita faina,, 50g.costita afumata,, sare,, piper,, 1 ceapa,, 1 manunchi de patrunjel verde,, 1 manunchi de marar verde,, 6 rosii,, 10 ardei grasi,, 100g.unt

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

1.Porumbeii se curata , se spala, li se face o deschizatura pe abdomen si se scot intestinele.Se spala bine, se sterg cu un servet de bucatarie, atat in interior , cat si in exterior si se sareaza si pipereaza.
2.Carnea de miel se da prin masina de tocat impreuna cu felia de paine inmuiata in lapte si stoarsa bine , cu patrunjel si marar verde si usturoiul zdrobit.Compozitia se amesteca cu oul crud, sare, piper si smantana.Se umplu porumbeii cu acest amestec , se coase deschizatura , apoi se aseaza intr-o tava cu ulei si se pune la cuptor.Parumbeii se frig inabusit , impreuna cu ceapa taiata marunt ,costita taiata cuburi, cozile de ciuperci taiatae feliute si putina apa.Cand sunt gata, se scot din tava , iar in sosul din tava se toarna vinul amestecat cu faina si se lasa la fiert 10 minute.Sosul rezultat se strecoara.
3.Rosiile se scobesc si se lasa cu un praf de sare 10 minute, apoi se umplu cu ardeii taiati julien si caliti in unt ,cu marar tocat fin , sare si piper;se dau 10 minute la cuptor.
4.Palariile ciupercilor se spala si se soteaza in unt , cu sare si piper, apoi se presara cu patrunjel tocat fin.
5.Porumbeii se servesc cu garnitura de rosii umplute , cu ciupercile sotate si cu sosul servit in sosiera.Un vin alb sec va acompania preparatul.
Daca ti-a placut reteta noastra "PORUMBEI UMPUTI CU CARNE DE MIEL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu tarhon

Pui cu tarhon

Intr-o tigaie, la care sa se potriveasca si un capac, se incinge uleiul, apoi se adauga usturoiul

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu găluște

Pulpe de pui cu găluște

Pulpele se spală, se șterg cu un prosop de hârtie și se prăjesc în ulei, apoi se adaugă cepele

14 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 6 porumbei,
  • 60ml.ulei,
  • 300g.carne de miel,
  • 6 ciuperci,
  • 3 catei de usturoi,
  • 1 felie de paine,
  • 1 lingura de smantana,
  • 1 ou,
  • 3/4 pahar de vin,
  • 1 lingurita faina,
  • 50g.costita afumata,
  • sare,
  • piper,
  • 1 ceapa,
  • 1 manunchi de patrunjel verde,
  • 1 manunchi de marar verde,
  • 6 rosii,
  • 10 ardei grasi,
  • 100g.unt

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Copanele marinate la cuptor