autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

PORUMBEI UMPUTI CU CARNE DE MIEL

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 martie 2009

Ingrediente
6 porumbei,, 60ml.ulei,, 300g.carne de miel,, 6 ciuperci,, 3 catei de usturoi,, 1 felie de paine,, 1 lingura de smantana,, 1 ou,, 3/4 pahar de vin,, 1 lingurita faina,, 50g.costita afumata,, sare,, piper,, 1 ceapa,, 1 manunchi de patrunjel verde,, 1 manunchi de marar verde,, 6 rosii,, 10 ardei grasi,, 100g.unt

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

1.Porumbeii se curata , se spala, li se face o deschizatura pe abdomen si se scot intestinele.Se spala bine, se sterg cu un servet de bucatarie, atat in interior , cat si in exterior si se sareaza si pipereaza.
2.Carnea de miel se da prin masina de tocat impreuna cu felia de paine inmuiata in lapte si stoarsa bine , cu patrunjel si marar verde si usturoiul zdrobit.Compozitia se amesteca cu oul crud, sare, piper si smantana.Se umplu porumbeii cu acest amestec , se coase deschizatura , apoi se aseaza intr-o tava cu ulei si se pune la cuptor.Parumbeii se frig inabusit , impreuna cu ceapa taiata marunt ,costita taiata cuburi, cozile de ciuperci taiatae feliute si putina apa.Cand sunt gata, se scot din tava , iar in sosul din tava se toarna vinul amestecat cu faina si se lasa la fiert 10 minute.Sosul rezultat se strecoara.
3.Rosiile se scobesc si se lasa cu un praf de sare 10 minute, apoi se umplu cu ardeii taiati julien si caliti in unt ,cu marar tocat fin , sare si piper;se dau 10 minute la cuptor.
4.Palariile ciupercilor se spala si se soteaza in unt , cu sare si piper, apoi se presara cu patrunjel tocat fin.
5.Porumbeii se servesc cu garnitura de rosii umplute , cu ciupercile sotate si cu sosul servit in sosiera.Un vin alb sec va acompania preparatul.
Daca ti-a placut reteta noastra "PORUMBEI UMPUTI CU CARNE DE MIEL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi cu carne macinata

Musaca de cartofi cu carne macinata

Cartofii se curata de coaja si se fierb in apa cu sare 20 de minute. Ceapa se taie marunt si se

12 voturi    9 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Beef Bourguignon

Beef Bourguignon

Incingem cuptorul la 200 grade C. Mai intai curatam ceapa si morcovii, taiem marunt ceapa, iar morcovii

6 voturi    2 comentarii
3h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 6 porumbei,
  • 60ml.ulei,
  • 300g.carne de miel,
  • 6 ciuperci,
  • 3 catei de usturoi,
  • 1 felie de paine,
  • 1 lingura de smantana,
  • 1 ou,
  • 3/4 pahar de vin,
  • 1 lingurita faina,
  • 50g.costita afumata,
  • sare,
  • piper,
  • 1 ceapa,
  • 1 manunchi de patrunjel verde,
  • 1 manunchi de marar verde,
  • 6 rosii,
  • 10 ardei grasi,
  • 100g.unt

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Mamaliga in straturi sau Taci si inghite Mamaliga in straturi sau Taci si inghite

In mod traditional mamaliga se fierbe in lapte cu smantana, dar pentru ca oricum este o mancare foarte grea, am decis sa fac o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Drob de miel