autor:

» » Prajituri

Prăjitură cu banane

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 aprilie 2010

Ingrediente
340 g. făină, 4 ouă, 170 g. unt, 170 g. zahăr, 2 banane coapte, 6 linguri smântână, 2 linguri mac/susan, 2 linguriţe praf de copt, 1 linguriţă esenţă de vanilie.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se amestecă făina cu praful de copt. Se separă ouăle. Gălbenuşurile se amestecă cu zahărul. Se adaugă untul, bananele şi smântâna. Separat se bat albuşurile şi se amestecă cu crema obţinută şi macul/susan. Compoziţia obţinut se amestecă cu făina. Aluatul se toarnă într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu hârtie de copt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prăjitură cu banane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu ciocolata si banane caramelizate

Prajitura cu ciocolata si banane caramelizate

Blat-Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, adaugam 1 lingura de zahar si mixam pana devine

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Retete de Craciun
Prajitura cu banane/Musuroi de cartita

Prajitura cu banane/Musuroi de cartita

Separam albusurile si le batem foarte bine impreuna cu cele 5 linguri de zahar,adaugam apoi galbenusurile

14 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 340 g. făină
  • 4 ouă
  • 170 g. unt
  • 170 g. zahăr
  • 2 banane coapte
  • 6 linguri smântână
  • 2 linguri mac/susan
  • 2 linguriţe praf de copt
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cobbler din piersici si mure