autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

PRĂJITURĂ RAFAELO

Autor: tamas (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 05 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tamas (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 05 mai 2009

Ingrediente
Blat:, Pentru blat:, - 7 albuşuri, - 250 g zahăr, - puţină sare, - 200 g nucă de cocos, - 4 linguri de făină, - 1 praf de copt stins cu zeamă de lămâie., Pnetur crema:, - 7 gălbenuşuri, - 200 g zahăr 5, - 5 linguri de făină, - 400 ml. lapte, - 250 g nucă cocos

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

7 albuşuri se bat cu 250 g zahăr şi cu puţină sare. Se amestecă cu 200 g nucă de cocos şi 4 linguri de făină, 1 praf de copt stins cu zeamă de lămâie. Tava trebuie să fie unsă şi apoi tapetată cu făină.
Crema:
- 7 gălbenuşuri se freacă cu 200 g zahăr până devine spumoasă, se adaugă 5 linguri de făină şi 400 ml. lapte. Se fierbe pe aburi şi se amestecă până se îngroaşă. După răcire se amestecă cu 250 g nucă cocos. Deasupra se presară nucă de cocos.
Daca ti-a placut reteta noastra "PRĂJITURĂ RAFAELO" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
ceva dulce

ceva dulce

Se pune dulceata de capsuni cu lamaie intr-un bol,se adauga iaurtul si dupa aceea cerealele.Se amesteca

2 voturi    6 comentarii
2 min
Dulciuri diverse
Tarta cu cirese si capsuni

Tarta cu cirese si capsuni

Incingeti cuptorul la 220 de grade Celsius. Aluatul: Amestecati bine faina, untul zaharul, sarea

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • Blat:
  • Pentru blat:
  • - 7 albuşuri
  • - 250 g zahăr
  • - puţină sare
  • - 200 g nucă de cocos
  • - 4 linguri de făină
  • - 1 praf de copt stins cu zeamă de lămâie.
  • Pnetur crema:
  • - 7 gălbenuşuri
  • - 200 g zahăr 5
  • - 5 linguri de făină
  • - 400 ml. lapte
  • - 250 g nucă cocos

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Papanasi fierti cu smantana si dulceata