autor:

Fara foto
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dumitrita,Melnik (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 28 decembrie 2009

Ingrediente
Compoziţie, , pesmet, Oua - 4 buc, de zahăr - 1 ceasca,, făină - 1 cana, , decoraţie, gem, fulgi de porumb,, Stafide, , crema, crema de 33% - 200 ml, zahăr pudră - 0,75-1 de sticlă

Dificultate: Medie Timp: 35h 45 min

11 voturi

Mod de preparare

Prepararea



Pentru oricare dintre reţete pentru a pregăti aluat biscuiti.

Aluatul se întinde terminat cu o lingură într-un Pres forme vaselină pentru keksikov.Se dă la cuptor 35-45 minute la 180 de grade, până făcut.

Keksiki Gata se răcească şi se scoate din mucegai.

Cotlet de porumb bastoane mâinile sale în miez, adăugaţi de nucă de cocos şi se amestecă bine.Pentru crema: Whip crema refrigerate cu zahăr pudră, până când o spumă groasă nu este de propagare (crema trebuie să fie cel puţin 33% grăsimi, whisking uşor, având grijă să nu bici smântânii în unt. Puteţi lua o mică-crema de grăsime, dar apoi trebuie să utilizaţi un agent de ingrosare Cream (vândute în magazine în pungi mici, sub formă de pulbere).

Fiecare keksik taie pe lăţime, în 2 bucăţi şi frotiu cu frisca, combina jumătăţi.

Convex parte keksikov bine unse cu frisca si presara tocat de porumb amestecat cu miez de nucă de cocos.

Din jumătăţi de stafide pentru a face ochi.

Jeleu rosu pentru a face dantelate.

De la marmeladă galben sau portocaliu pentru a efectua un cioc (cioc pot fi făcute din migdale)
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Prajitura Ira

Prajitura Ira

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul, dupa care

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prăjitură de sărbătoare din Franţa

Prăjitură de sărbătoare din Franţa

Faceţi aluatul(e ca de cozonac) si lasati-l să se odihneasca o noapte la rece(eu l-am pus în frigider). A

17 voturi    7 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    dana (Bucatar) , 10 martie 2011

    e beton reteta!!! in toate sensurile!!! asteptam traducerea!!! :))

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    Vad ca nu a tradus nimeni aceasta reteta ...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Reteta asta trebuie tradusa...

    • Fara foto

      ifigenia_2005 (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

      deci,nu se intelege absolut nimic din aceasta reteta!!!ori nu stie romaneste..

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

35h 45 min

11 voturi

Ingrediente

  • Compoziţie
  • pesmet
  • Oua - 4 buc
  • de zahăr - 1 ceasca,
  • făină - 1 cana
  • decoraţie
  • gem
  • fulgi de porumb,
  • Stafide
  • crema
  • crema de 33% - 200 ml
  • zahăr pudră - 0,75-1 de sticlă

Raporteaza reteta

dana (Bucatar)

e beton reteta!!! in toate sensurile!!! asteptam traducerea!!! :))

Adauga reteta
Retete

din Torturi

Tort de inghetata cu coacaze rosii, caise si zmeura Tort de inghetata cu coacaze rosii, caise si zmeura

Se spala fructele (caisele se curata de piele si samburi), se maruntesc, pe rand, in robotul de bucatarie, dupa care se dau prin strecuratoare

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort cu fructe de padure Tort cu fructe de padure

Se spala fructele de padure si se lasa sa se scurga. Branza mascarpone se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie. Intr-un alt

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Tort diplomat