autor:

Fara foto
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dumitrita,Melnik (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 28 decembrie 2009

Ingrediente
Compoziţie, , pesmet, Oua - 4 buc, de zahăr - 1 ceasca,, făină - 1 cana, , decoraţie, gem, fulgi de porumb,, Stafide, , crema, crema de 33% - 200 ml, zahăr pudră - 0,75-1 de sticlă

Dificultate: Medie Timp: 35h 45 min

11 voturi

Mod de preparare

Prepararea



Pentru oricare dintre reţete pentru a pregăti aluat biscuiti.

Aluatul se întinde terminat cu o lingură într-un Pres forme vaselină pentru keksikov.Se dă la cuptor 35-45 minute la 180 de grade, până făcut.

Keksiki Gata se răcească şi se scoate din mucegai.

Cotlet de porumb bastoane mâinile sale în miez, adăugaţi de nucă de cocos şi se amestecă bine.Pentru crema: Whip crema refrigerate cu zahăr pudră, până când o spumă groasă nu este de propagare (crema trebuie să fie cel puţin 33% grăsimi, whisking uşor, având grijă să nu bici smântânii în unt. Puteţi lua o mică-crema de grăsime, dar apoi trebuie să utilizaţi un agent de ingrosare Cream (vândute în magazine în pungi mici, sub formă de pulbere).

Fiecare keksik taie pe lăţime, în 2 bucăţi şi frotiu cu frisca, combina jumătăţi.

Convex parte keksikov bine unse cu frisca si presara tocat de porumb amestecat cu miez de nucă de cocos.

Din jumătăţi de stafide pentru a face ochi.

Jeleu rosu pentru a face dantelate.

De la marmeladă galben sau portocaliu pentru a efectua un cioc (cioc pot fi făcute din migdale)
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Prajitura

Prajitura "toamnei" cu prune

Untul, de la temperatura camerei, il mixam spuma cu zaharul. Incorporam ouale, unul cate unul, apoi

3 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura fara faina a la Jamie Oliver

Prajitura fara faina a la Jamie Oliver

Pentru inceput trebuie sa va spun ca toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Pregatim

4 voturi    0 comentarii
50 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    dana (Bucatar) , 10 martie 2011

    e beton reteta!!! in toate sensurile!!! asteptam traducerea!!! :))

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    Vad ca nu a tradus nimeni aceasta reteta ...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Reteta asta trebuie tradusa...

    • Fara foto

      ifigenia_2005 (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

      deci,nu se intelege absolut nimic din aceasta reteta!!!ori nu stie romaneste..

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

35h 45 min

11 voturi

Ingrediente

  • Compoziţie
  • pesmet
  • Oua - 4 buc
  • de zahăr - 1 ceasca,
  • făină - 1 cana
  • decoraţie
  • gem
  • fulgi de porumb,
  • Stafide
  • crema
  • crema de 33% - 200 ml
  • zahăr pudră - 0,75-1 de sticlă

Raporteaza reteta

dana (Bucatar)

e beton reteta!!! in toate sensurile!!! asteptam traducerea!!! :))

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu morcovi si crema de branza Tort cu morcovi si crema de branza

Pt blat: se amesteca toate ingredientele in ordinea in care sunt scrise. Eu am folosit 2 forme detasabile de 18 cm, tapetate cu hartie

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Cheesecake cu portocale Cheesecake cu portocale

Pentru blatul din biscuiti: se pun biscuitii in vasul robotului de bucatarie si se maruntesc, dar nu foarte marunt. Se pun biscuitii

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti
Tort Caramel