Prepararea
Pentru oricare dintre reţete pentru a pregăti aluat biscuiti.
Aluatul se întinde terminat cu o lingură într-un Pres forme vaselină pentru keksikov.Se dă la cuptor 35-45 minute la 180 de grade, până făcut.
Keksiki Gata se răcească şi se scoate din mucegai.
Cotlet de porumb bastoane mâinile sale în miez, adăugaţi de nucă de cocos şi se amestecă bine.Pentru crema: Whip crema refrigerate cu zahăr pudră, până când o spumă groasă nu este de propagare (crema trebuie să fie cel puţin 33% grăsimi, whisking uşor, având grijă să nu bici smântânii în unt. Puteţi lua o mică-crema de grăsime, dar apoi trebuie să utilizaţi un agent de ingrosare Cream (vândute în magazine în pungi mici, sub formă de pulbere).
Fiecare keksik taie pe lăţime, în 2 bucăţi şi frotiu cu frisca, combina jumătăţi.
Convex parte keksikov bine unse cu frisca si presara tocat de porumb amestecat cu miez de nucă de cocos.
Din jumătăţi de stafide pentru a face ochi.
Jeleu rosu pentru a face dantelate.
De la marmeladă galben sau portocaliu pentru a efectua un cioc (cioc pot fi făcute din migdale)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii