autor:

Sava Violeta

» » Dulciuri diverse

Prajitura 5 minute (cu cacao)

Autor: Sava Violeta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 10 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sava Violeta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 10 iulie 2010

Ingrediente
o jumatate de cana cu ulei, o jumatate de cana cu apa, 2 oua, o cana zahar, 2 cani cu faina alba, 3 linguri cacao pudra, 3 linguri de gem, un praf de copt, un praf de sare., , Optional: nuci, stafide, alune, migdale,ciocolata...

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

16 voturi

Mod de preparare

Se iau toate ingredientele se pun intr-un vas si se amesteca energic pana se omogenizeaza. Se unge o tava cu unt si se tapeteza cu faina. In tava astfel pregatita se rastoarna compozitia si se da in cuptorul preincalzit sa se coaca pentru 30/35 de minute. Cuptorul trebuie sa fie mai cald... treapta 3-4 (din 8 posibile). Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura 5 minute (cu cacao)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Mucenici sau Sfinti cu nuca de cocos

Mucenici sau Sfinti cu nuca de cocos

Puneti intr-un castron incapator faina, faceti cu mana in mijloc o gropita, adaugati pliculetul de

12 voturi    3 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Placinta de dovleac americana

Placinta de dovleac americana

Faina, zaharul, untul, ouale si sarea se amesteca pentru a forma un aluat care se lasa 30 minute

13 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Diana (Maestru bucatar):

    A FOST FOARTE USOARA.EU AM PUS PRIMA DATA:ULEIUL,APA, OUALE, ZAHARUL, FAINA, SAREA, DULCEATA, PRAFUL DE COPT SI CELELALTE INGRIEDENTE DACA AM UITAT INAFARA DE CACAUA. DUPA CE AM TAPETAT TAVA ,(EU AM TAPETAT CU ULEI SI CU FAINA) AM PUS COMPOZITIA IN TAVA DAR MI-AM MAI LASAT IN VAS UMPIC, IAR PESTE COMPOZITIA RAMASA AM ADAUGAT CACAO NU NEAPARAT 3 LINGURI NUMAI SA SE FACA MARONIU CATE ODATA AM PUS SI O LINGURITA MICA VEDETI VOI.TIMPUL ESTE TOT ACELASI.DACA AVETI CUPTOR ELECTRIC PUNETI LA 35 MINUTE SI 100 GRADE

  • mia

    mia (Chef de cuisine):

    Foarte buna,uite cum mi-a iesit mie.Am facut cateva modificari,in loc de apa am pus lapte si am pus mai mult gem dar pe deasupra inainte de a puneo la cuptor.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Diana (Maestru bucatar) , 12 iulie 2011

    este usoara si foarte buna va garantez

  • mia

    mia (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Rapida si cred ca si gustoasa ,salvat*****

  • Eugenia Bogdan

    Eugenia Bogdan (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    Usor de preparat si gustoasa!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

      Tare gustoasa!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

35 min

16 voturi

Ingrediente

  • o jumatate de cana cu ulei
  • o jumatate de cana cu apa
  • 2 oua
  • o cana zahar
  • 2 cani cu faina alba
  • 3 linguri cacao pudra
  • 3 linguri de gem
  • un praf de copt
  • un praf de sare.
  • Optional: nuci
  • stafide
  • alune
  • migdale,ciocolata...

Raporteaza reteta

Retete
de Sava Violeta
Parfait 4 - reteta rapida

Parfait 4 - reteta rapida

Se amesteca zaharul, cacao şi apa si se pun pe ochiul de aragaz la foc mic pana se omogenizeaza

9 voturi    4 comentarii
15 min
Inghetate
Salata de bostanei

Salata de bostanei

Se curata bostaneii de coaja, se taie si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa fierbere se lasa bostaneii

7 voturi    3 comentarii
20 min
Salate diverse
Supă de salată verde

Supă de salată verde

Se pune apa la fiert. Când începe să fiarbă se adaugă usturoiul pisat. Separat se bate făina

5 voturi    8 comentarii
30 min
Supe de legume

Diana (Maestru bucatar)

este usoara si foarte buna va garantez

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Pasca traditionala