Batem bine ouale impreuna cu zaharul si un praf de sare pana devine o crema. Adaugam treptat untul topit. Separat amestecam faina cu cacaua si praful de copt.
Adaugam peste compozitia de ou, alternand cu laptele.
Tapetam tava de aragaz cu hartie de copt. Dam tava la cuptor pentru 40 de minute.
Turnam laptele intr-o craticioara. Adaugam untul, zaharul si grisul. Lasa sa fiarba la foc mic pana se ingroasa.
Dupa ce s-a racit adaugam nuca de cocos si vanilia
Intindem crema pe blat.
topim ciocolata si punem uleiul ca sa-i dea luciu
Si turnam sosul de ciocolata. Taiem dupa ce s-a inchegat bine sosul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii