autor:

joly-gina

» » Dulciuri diverse

prajitura bounty

Autor: joly-gina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: joly-gina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 martie 2010

Ingrediente
Pentru blat:, 250 g unt, 100 g zahar brun, 6 oua, 400 g faina, 4 linguri cacao, 4 linguri lapte, 1 lingurita praf de copt, Pentru crema:, 600 ml lapte, 6 linguri pline de gris, 160 g unt, 160 g zahar, 200 g cocos, vanilie, glazura de ciocolata-200g ciocolata, o lingurita de ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Batem bine ouale impreuna cu zaharul si un praf de sare pana devine o crema. Adaugam treptat untul topit. Separat amestecam faina cu cacaua si praful de copt.

Adaugam peste compozitia de ou, alternand cu laptele.

Tapetam tava de aragaz cu hartie de copt. Dam tava la cuptor pentru 40 de minute.
Turnam laptele intr-o craticioara. Adaugam untul, zaharul si grisul. Lasa sa fiarba la foc mic pana se ingroasa.
Dupa ce s-a racit adaugam nuca de cocos si vanilia
Intindem crema pe blat.
topim ciocolata si punem uleiul ca sa-i dea luciu
Si turnam sosul de ciocolata. Taiem dupa ce s-a inchegat bine sosul.
Daca ti-a placut reteta noastra "prajitura bounty" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura Bounty

Prajitura Bounty

Blatul: Se amesteca ouale cu zaharul pana cand zaharul s-a topit. Apoi se adauga cele 3 linguri

5 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prăjitura Bounty

Prăjitura Bounty

Mixați untul cu zahărul. Adăugați ouăle și laptele. Separat amestecați făina, cacaoa și

18 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Foarte gustoasa!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 martie 2010

    Arata bine prajiturica ta. Cam lasa gura apa.

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 20 martie 2010

    ma inscriu la o portie!felicitari!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 19 martie 2010

      Foarte fina si aromata!*****

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 19 martie 2010

      O bunatate pentru cei ce adora cocosul, insa dimpacate sunt o multime care nu-l pot vedea. Mie imi place si cred ca am sa incerc si eu prajiturica asta ca nu pare grea deloc. Am salvat-o si sa vedem cand ma apuc de ea.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 19 martie 2010

      Waw, vreau si eu o bucatica...tare bine arata. Felicitari!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 19 martie 2010

      Foarte bine arată! Felicitări!

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 18 martie 2010

      O reteta grozava! ...o imagine apetisanta!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 18 martie 2010

      Ce bine arata.Felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 250 g unt
  • 100 g zahar brun
  • 6 oua
  • 400 g faina
  • 4 linguri cacao
  • 4 linguri lapte
  • 1 lingurita praf de copt
  • Pentru crema:
  • 600 ml lapte
  • 6 linguri pline de gris
  • 160 g unt
  • 160 g zahar
  • 200 g cocos
  • vanilie
  • glazura de ciocolata-200g ciocolata
  • o lingurita de ulei

Raporteaza reteta

Retete
de joly-gina
Cozonac foarte pufos si aratos

Cozonac foarte pufos si aratos

laptele+zaharul+sarea+drojdia se dizolva ,laptele trebuie sa fie putin caldut ,dupa care se adauga

66 voturi    22 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Legume cu sos de soia

Legume cu sos de soia

Legumele se curata de coaja se taie in fasi lungi, se spala si se calesc cu o ligura de ulei de masline.

10 voturi    4 comentarii
30 min
Salate cu carne
Zambetul negresei

Zambetul negresei

Punem Rama la topit pe baie de abur, se adauga un ou intreg, se amesteca continu, trebuie vazut ca

18 voturi    11 comentarii
30 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Prăjitură cu bostan(dovleac)