Prajitura chinezoaica

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Prajitura chinezoaica

Ingrediente

  • 6oua
  • 300g margarina
  • 300g zahar
  • 3oog faina
  • 300g nuca macinata
  • 1cana cu zahar pudra
  • 1lingura cacao

Mod de preparare

Albusurile batute spuma cu putina sare,zahar,margarina la temperatura camerei iar la final se adauga faina si nuca;se pune compozitia intr-o tava de dimensiuni mici,tapetata cu hartie de copt si se tine la cuptor 15-20min la temperatura medie;intre timp,se pregateste glazura frecand galbenusurile cu cana de zahar si cacao,se scoate tava din cuptor,se toarna glazura deasupra si se mai tine 10-15min depinde de cuptor;se taie si se pudreaza rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor