Blat:
Frecam galbenusurile cu zaharul, adaugam cacaua, faina, bicarbonatul stins cu un pic de otet si albusurile batute spuma.Torni compozitia intr-o tava taptata cu hartie de copt si coci la foc potrivit 30 min sau pana trece proba cu scobitoarea.
Cremele:
Amestecam ouale batute cu faina, laptele si zaharul, apoi le fierbem pe baie de abur pana se ingroasa. Dam compozitia deoparte, o lasam sa se raceasca putin si apoi adaugam margarina taiata cubulete si omogenizam crema.
Impartim crema in doua.
Intr-o jumate, adaugam cacaua si in una cocosul. Rasturnam blatul racit si il putem insiropa dupa preferinta. Intindem crema de cocos, apoi punem biscuitii pe care i-am inmuiat in acelasi sirop ca la blat. Ii bagam si ii scoatem si punem 2 straturi de biscuiti. Peste biscuiti intindem crema de cacao, dupa care presaram nuca de cocos. Prajitura se da la frigider pana a doua zi.
Pofta buna!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii