Preincalziti cuptorul la 180 grade sau o temperatura medie. Mixati intr-un bol toate ingredientele uscate: faina, zaharul, praful de copt, bicarbonatul, cacao si sarea. Intr-un alt bol pisati bananele. Adaugati ouale si amestecati cu telul. Adaugati apa calda, uleiul, laptele si esenta apoi amestecati cu telul, apoi puneti ingredientele uscate in cealalta compozitie si amestecati bine pentru a iesi un aluat mai lichid si uniform. Ungeti cu unt sau ulei o tava adanca de copt, rotunda sau dreptunghiulara. Turnati aluatul in tava si puneti la cuptor pentru 40-45 minute. O scoateti din cuptor si o lasati sa se raceasca. Dupa ce s-a racit o scoateti si o ornati .Ciocolata se rupe bucatele intr-un bol mare si adanc. Puneti intr-o cratita smantana si untul, lasati pana incepe sa fiarba.Turnati amestecul fierbinte peste ciocolata, amestecati cu o lingura de lemn pana se dizolva ciocolata si va rezulta o crema de ciocolata uniforma si lucioasa. Bateti amestecul cu mixerul la viteza mare apoi turnati peste blat si o nivelati cu cutitul.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii