1.Margarina se topeste si se lasa sa se raceasca.Ouale se amesteca cu zaharul pudra si cacaua pana se obtine o crema in care se incorporeaza migdalele macinate.Se adauga margarina racita si se amesteca toate cu mixerul.
2.Se ia o forma de chec si se captuseste cu folie de aluminiu.Pe fundul formei se pune un strat de crema , apoi biscuiti, inmuiati in sirop,iarasi crema pana cand ultimul strat va fi de crema.Se acopera cu marginile foliei de aluminiu si se da pentru 4-5 ore la frigider.Este bine sa se tina o noapte intreaga la frigider.a doua zi se rastoarna pe o tava dreptunghiulara si se orneaza cu drajeuri si frunze de lamaita.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii