Sirop:
Se amesteca cacaoa cu zaharul,se adauga apa treptat,se pune la fiert si se da in clocot,se mai fierb putin.Se adauga romul.
In tava se intind 2-3 straturi de biscuiti si se insiropeaza cu siropul fiert.
Crema:
Se freaca galbenusurile cu zaharul,se adauga treptat laptele si faina,se fierbe pana forfoteste ca o mamaliga.se ia dupa foc si se adauga untul si vanilia.Se aplica peste biscuiti calda.
Se curata merele si se rad peste crema de vanilie.
La final se intinde un strat de frisca. Se rade ciocolata si se orneaza cu boabe din dulceata.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii