autor:

Cely Snijec

» » Dulciuri diverse

Prajitura cu branza cu glazura de ciocolata

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 ianuarie 2013

Ingrediente
1 kg branza de vaci, 200 g zahar pudra, 6 oua, 1/2 pachet unt200 ml smantana, 2 linguri amidon, o lingura faina de grau, un praf de copt, 2 plicuri zahar vanilat, 50 g stafide, coaja de lamaie, esenta de rom, Glazura, 2 linguri cacao, 3 linguri zahar, , o lingura margarina, esenta dupa placere,, o lingura lapte, o lingura ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Dam pe robot branza de vaci, smantana si untul. Adaugam galbenusurile frecate cu zaharul, zaharul vanilat un praf de sare.Incorporam celelalte ingrediente, rasturnam compozitia intr-un castron. Adaugam stafidele muiate in esenta de rom si 2 albusuri batute spuma.Asezam compozitia in tava de copt si dam la cuptorul incins pentru aproximativ o ora.
Preparam glazura: incorporam ingredientele si le dam pe baie de abur pana obtinem o compozitie de consistenta smantanii,pe care o intindem peste prajitura racita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza cu glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort cu ciocolata, visine si banane  (de post)

Tort cu ciocolata, visine si banane (de post)

Blat 1. Preincalzim cuptorul la 180 grade C. 2. Amestecam faina cu cacaoa, scortisoara si praful

3 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Gogosi americane

Gogosi americane

De mult vreau sa gasesc aceasta reteta si acum cateva zile am gasit-o online...am incercat-o si este

3 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cimpean Cristina , 08 septembrie 2013

    rico

  • Fara foto

    Angela Stamurean , 08 septembrie 2013

    gustos

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg branza de vaci
  • 200 g zahar pudra
  • 6 oua
  • 1/2 pachet unt200 ml smantana
  • 2 linguri amidon
  • o lingura faina de grau
  • un praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 50 g stafide
  • coaja de lamaie
  • esenta de rom
  • Glazura
  • 2 linguri cacao
  • 3 linguri zahar
  • o lingura margarina
  • esenta dupa placere,
  • o lingura lapte
  • o lingura ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Macarons cu ciocolata